PRAVDA ZA NEMANJU BJELICU! Posle utakmice sa Lejkersima desilo se nešto što je UZDRMALO celu NBA LIGU!
Nemanja Bjelica je pokazao svoj talenat u novom timu, Foto: EPA / John G Mabanglo

preokret

PRAVDA ZA NEMANJU BJELICU! Posle utakmice sa Lejkersima desilo se nešto što je UZDRMALO celu NBA LIGU!

Čovek nije bio korektan prema srpskom košarkašu

Objavljeno:

Nemanja Bjelica je krajem prošle sezone bio odlučio da napusti NBA ligu, a veliki razlog za to je bio tretman koji je dobijao u Minesoti od trenera Toma Tibodoa.

Na Nemanjinu sreću, prste u njegovu karijeru umešao je drugi Srbin, mastermajnd Sakramenta Vlade Divac, i Bjeli danas igra najbolju sezonu u karijeri.

A Tibodo, trener koga mrze svi igrači, starteri jer igraju i po 40 minuta po utakmici, rezerve jer igraju po 5 minuta, sinoć je dobio otkaz u Minesoti!

Kako je napisao Edrijen Vojnarovski, najobavešteniji čovek u Americi na temu NBA, prva dvojica ljudi Minesote, izvršni direktor Itan Keson i generalni menadžer Skot Lejden ušli su sinoć u Tibodoovu kancelariju, posle pobede nad Lejkersima (108:86 za Minesotu) i dali mu otkaz. Tibodo, inače prvi trener i direktor Minesote, bio je iznenađen odlukom, jer je nikako nije očekivao.

Rajan Sanders, sin legendarnog Flipa Sandersa, dosadašnji asistent Tibodoa, preuzeće privremeno vođenje tima.

Analitičari kažu da činjenica da su Vukovi odlučili da otpuste Tibodoa nije iznenađenje, a veliku ulogu u celoj stvari imao je i fijasko sa Džimijem Batlerom, čiji odlazak je oslabio pozicije Minesote na tabeli, ali i Tibodoa na klupi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/CBS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.