ZAGORAC SE OSVRNUO NA PORAZ KOJI MOŽE SKUPO DA KOŠTA: Dao je svoj sud i o ispadima Grobara iz četvrte četvrtine!
Rade Zagorac, Foto: Starsport©

MLADI KOŠARKAŠ REALAN

ZAGORAC SE OSVRNUO NA PORAZ KOJI MOŽE SKUPO DA KOŠTA: Dao je svoj sud i o ispadima Grobara iz četvrte četvrtine!

Jedan od najboljih košarkaša kluba iz Humske osvrnuo se na poraz koji može skupo da košta

Objavljeno:

Partizan je poražen od Cedevite sa 71:76 u Pioniru, a ljagu na tu utakmicu bacile su scene sa samog kraja, kada je sudija prekinuo meč zbog uletanja predmeta na teren.

Crno-beli su ovim porazom značajno zakomplikovali sebi put do plej-ofa ABA lige, a posle utakmice oglasio se Rade Zagorac, a njegovu izjavu prenose Novosti.

- I navijači su bili isfrustrirani i zbog našiih promašaja, a i zbog velike želje za pobedom. U toj nekoj tenziji, velika je masa ljudi, pa izlaze frustracije... To mora da se razume - svestan je Zagorac da ne može da se očekuje savršena disciplina od 6.000 ljudi na jednom mestu, pogotovo kad se gubi.

Rade Zagorac
Rade Zagorac foto: Starsport©

- Ispalo je ovako kako je ispalo, ali to je sve u redu. Nadam se samo da niko nije bio povređen u toj gunguli.

I pored veoma lošeg izdanja, Partizan je više puta na meču pogledala sreća. Prilike za preokret su dolazile na tacni, ali nije imao ko da ih iskoristi.

- Na prvi pogled, kako meni izgleda, nismo previše grešaka imali, u smislu da smo gubili lopte, igrali loše u odbrani, jednostavno egzekucija je zakazala ovog puta. Previše otvorenih šuteva smo promašili, čak osam slobodnih bacanja, mnogo zicera. U utakmicama koje smo pobeđivali te stvari su izgledale bolje. A kada je tako onda vuče ostale dobre poteze, dobar ritam, tranziciju, celokupnu bolju atmosferu i energiju. Toga sada nije bilo. Nažalost, to je razlog poraza.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.