KLOVN JE POPLJUVAO VELIKOG DRAŽENA! Navijači žestoko ispljuvali novinarku ESPN zbog poređenja Petrovića i Entonija!
Karmelo Entoni, Foto: AP/Mary Altaffer

OVO JOJ NIJE TREBALO

KLOVN JE POPLJUVAO VELIKOG DRAŽENA! Navijači žestoko ispljuvali novinarku ESPN zbog poređenja Petrovića i Entonija!

Pokušala je da da argumente za i protiv ulaska Karmela Entonija u Kuću slavnih

Objavljeno:

Predstava novinarke ESPN Eli Dankan otela se kontroli i otišla u drugom pravcu.

Ona je pokušala da da argumente za i protiv ulaska Karmela Entonija u košarkašku Kuću slavnih, a pri tome je pomenula i pokojnog Dražena Petrovića.

Legendarni hrvatski košarkaš ostavio je dubok trag u evropskoj i svetskoj košarci kao i sportu uopšte, ali prema mišljenju Dankanove, to je ništa kada se on upoređuje sa Entonijem.

- Prvak države kao tinejdžer, trostruki osvajač olimpijskog zlata, top 20 svih vremena po postignutim koševima, Ol-star, Ol-NBA. Melo je čisti zicer za Kuću slavnih. To i ne znači baš puno pored imena poput Dražena Petrovića. U redu, ali Dražen nije ostavio trag ni približan onome Karmela - glasio je ceo skeč u kome je novinarka imala uloge zagovornika i protivnika ulaska Karmela Entonija u Kuću slavnih.

Iako je reč o argumentovanoj raspravi, rečenica "Dražen nije ostavio trag ni približan onome Karmela" je izazvala bes na društvenim mrežama. "Upravo si kritikovala karijeru igrača koji je poginuo dok je ulazio u najbolje igračke godine, šta je loše s tobom?", "Neverovatno i nepotrebno iskazivanje nepoštovanja prema Petroviću. On je bio neverovatan pojedinac koji je otvorio put internacionalnim igračima u NBA. Mogla si ovo odraditi i bez tog komentara.", "Dražen je imao veliki uticaj na košarku, pogotovo na međunarodnoj sceni. Sramotno je da koristiš Dražena kako bi imala argument za manjeg igrača kao što je Melo", "Ovo nije u redu, ovaj je klovn popljuvao velikog Dražena Petrovića" - samo su neki od komentara koji su upućeni Dankanovoj.

Posle udara na društvenim mrežama, Dankan je objasnila da joj nije bila namera da potceni slavnog hrvatskog košarkaša već da je samo branila Entonija zbog negativnih komentara na njegovu igru. Iako je Karmelo Entoni obeležio poslednjih nekoliko godina u NBA ligi, često je na udaru kritika zbog toga što se često oslanja na svoj šut, a da situacija bude po njega gora, u 34. godini je raskinuo saradnju sa Hjuston Roketsima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.