Bobi i Teo dobili po minut u drami u Dalasu, Dončić s klupe gledao kako Maveriksi tuku najbolji tim na Zapadu!
Boban Marjanović i Miloš Teodosić su odigrali po minut u porazu od Dalasa, Foto: AP

NBA

Bobi i Teo dobili po minut u drami u Dalasu, Dončić s klupe gledao kako Maveriksi tuku najbolji tim na Zapadu!

Srpski košarkaši su se maltene samo pojavili na parketu i odmah izašli

Objavljeno: 09:28h

Ništa od evropskog okršaja u Dalasu! Ljubitelji i navijači ostali su uskraćeni za plejmejkerski dvoboj Miloša Teodosića i Luke Dončića, jer prvi je igrao svega minut, a drugi uopšte nije bio ni u protokolu za ovaj susret.

Dalas je na svom terenu pobedio Kliperse 114:110 zahvaljujući blokadi Denisa Smita nad Tobajasom Herisom 10 sekundi pre kraja.

Boban Marjanović i Miloš Teodosić su odigrali po minutu i nisu uspeli da zabeleže nikakav statistički podatak, dok sa druge strane je Luka Dončić u odelu sa klupe posmatrao utakmicu.

Istakli su se Barea i Barns sa 24, odnosno, 30 poena, kao i bivši igrač Klipersa Džordan koji je ubacio 16 uz 23 skok. U ekipi Klipersa najefikasniji Herel sa 23 poena, a pratio ga je Vilijams sa 21, koliko je ubacio i Galinari.

Veliki derbi na zapadu odigrali su i San Antonio i Portland koji je pripao domaćinu 131:118.

Udarni dvojac Oldridž - DeRozan blistao je na ovom susretu, pošto je prvi svom bivšem timu ubacio 29 poena, a drugi je postigao 36 poena.

Kod Trejlblejzersa odlični Lilard je postigao 37, Mekolum 24, Aminu 20 i Nurkić 16, međutim, nedostajali su poeni sa klupe.

NBA, rezultati:

Finiks Sans - Los Anđeles Lejksers 96:120 Nju Orleans Pelikans - Šarlot Bobkets 119:109 Juta Džez - Majami Hit 100:102 Memfis Grizlis - Filadelfija Seventisiksers 95:103 Los Anđeles Klipers - Dalas Maveriks 110:114

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.