TEO PRESEKAO: Vraćam se u Evropu! Video sam kako izgleda NBA, ne mogu da se naviknem!
Miloš Teodosić napušta NBA i vraća se u Evropu, Foto: AP

prelomio

TEO PRESEKAO: Vraćam se u Evropu! Video sam kako izgleda NBA, ne mogu da se naviknem!

Srpski reprezentativac je shvati da NBA nije za njega

Objavljeno:

Miloš Teodosić je doneo odluku - vraća se u Evropu!

Srpski reprezentativac je od početka sezone uglavnom "zakucan" za klupu u Klipersima i dobija vrlo malu minutažu kod trenera Doka Riversa, što nije u skladu sa igračem njegovog renomea.

Kako je i sam priznao u razgovoru za "Glas Amerike" teško mu ide privikavanje na NBA, iako su u njegovom boravku i povrede imale velikog uticaja.

- Iskreno, malo mi teže ide da se naviknem... ali pokušavam. Inače, ja sam potpuno zdrav, i nemam nikakvih problema što se tiče povreda, tako da videćemo šta će biti u nastavku sezone - rekao je Teodosić.

Miloš Teodosić nije uspeo da se navikne na NBA ritam
Miloš Teodosić nije uspeo da se navikne na NBA ritam foto: AP

Konkurencija u ekipi je velika i trener je sam priznao da ima makar 10 dobrih igrača koji zaslužuju da budu starteri.

- Jeste. Ja pre svega mislim da je Bobi imao sjajnih partija ove godine i mislim da zaslužuje da bude u toj nekoj rotaciji igrača i da treba sigurno, po mom mišljenju, da dobija više minuta. Mislim da će u nastavku sezone i on dobijati veće šanse. Opet, sezona je tek počela i videćemo šta će biti u nastavku - objasnio je kapiten Srbije.

Njegov povratak u evropsku košarku nije isključen već u toku ove sezone, pogotovo ako se stvari po njega ne budu dobro odvijale.

- Mislim da sigurno neću ostati ovde, jer... došao sam, video sam kako to izgleda, i nekako... više uživam i lepše mi je da igram u Evropi. Tako da sigurno ću se vratiti u Evropu, da li u toku ove sezone ili na kraju, videćemo - jasan je Teodosić.

Kada je u pitanju igranje za Srbiju na Svetskom prvenstvu to se ne dovodi u pitanje u njegovom slučaju.

- Dobro, pod uslovom da se kvalifikujemo, ali ja verujem da će momci koji budu (selektoru) Saletu (Đorđeviću) na raspolaganju, da će izboriti plasman na Svetsko prvenstvo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.