SAMO JEDNU STVAR MORAJU SVI DA IMAJU NA UMU: Legende Partizana čekaju na šampionsku titulu u ABA ligi!
Legende kluba veruju u Andreu Trinkijerija, Foto: Starsport©

Nadaju se trofejima

SAMO JEDNU STVAR MORAJU SVI DA IMAJU NA UMU: Legende Partizana čekaju na šampionsku titulu u ABA ligi!

Dvojica legendarnih košarkaša crno-belih pozivaju sve na strpljenje

Objavljeno:

Vratili su se elan i vera među navijače Partizana posle dolaska Andree Trinkijerija na mesto trenera.

Sam dolazak italijanskog stručnjaka bio je dovoljan da probudi usnulu nadu među Grobarima, a posle dve startne pobede očekivanja su malo i porasla i mnogi veruju da bi sa njim već ove godine moglo da se napravi nešto ozbiljno i daleko bolje u odnosu na prethodne, rezultatski rečeno.

Uprava kluba je bila se jasno ogradila i po dolasku Italijana da će ove godine početi projekat povratka crno-belih na stare staze uspeha, ali da pravu stvar i najveće trofeje očekuju tek sledeće godine.

Saša Danilović i Žarko Paspalj smatraju da Partizan ide u dobro smeru
Saša Danilović i Žarko Paspalj smatraju da Partizan ide u dobro smeru foto: Dragan Kadić

Uverenje da je Partizan na dobrom putu imaju i dve legende kluba, Predrag Saša Danilović i Žarko Paspalj, koji su o tome pričali studentima u okviru tribine održane na Univerzitetu u Podgorici.

- Iskreno se nadam da hoće. U Partizanu su ljudi koji žele dobro klubu. Neke stvari idu napred, nabolje i to mi je veoma drago. Kao predsednik KSS želim da naši klubovi budu što uspešniji i kvalitetniji - rekao je sadašnji predsednik KSS-a na pitanje studenata da li Partizan može da stigne do titule u ABA ligi već ove sezone.

Saša Danilović i Žarko Paspalj se nadaju skoroj titulu Partizana
Saša Danilović i Žarko Paspalj se nadaju skoroj titulu Partizana foto: Nebojša Mandić

Paspalj kaže da je on spreman na čekanje i da i navijači moraju imati strpljenja, ali da je evidentno da stvari idu u dobrom smeru.

- Partizan prolazi kroz neku vrstu krize koju sanira na najbolji mogući način. Čini mi se da je veliki potez dovođenje Trinkijerija, sjajan je trener i čovek. Koji je domet ove godine, stvarno ne mogu da procenim, jer je liga izjednačena. Čini mi se da je samo Crvena zvezda trenutno dosta bolja od ostalih, dobro deluje, ali do plej-ofa svašta može da se promeni. Partizan ide dobrim putem, a da li će se vratiti na vrh sad ili za dve godine, to ćemo da vidimo. Mi, kao navijači crno-belih, strpljivi smo i jedva čekamo da se to desi - dodao je Paspalj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.