TRINKIJERIJU JE MILJENIK GROBARA IDOL: On bi se snašao i na Marsu, a kamoli u NBA!
Andrea Trinkijeri, Foto: EPA/Timm Schamberger

ODUŠEVLJENJE

TRINKIJERIJU JE MILJENIK GROBARA IDOL: On bi se snašao i na Marsu, a kamoli u NBA!

Uvek sa ljubavlju priča o košarci

Objavljeno:

Glavna košarka vest u regionu je novi trener Partizana Andrea Trinkijeri.

Osim što se u Beogradu čeka njegova zvanična promocija, harizmatični Italijan je uspeo da ode i do Banja Luke i održi zanimljivo predavanje u kome je pominjao Željka Obradovića.

Željko Obradović
Željko Obradović foto: Beta

Još jednom se pokazalo da Trinkijeri uvek sa ljubavlju priča o košarci.

- Obožavam košarku jer je to najpametniji sport koji znam. Moraš reagovati u manje od pola sekunde. Košarka se jako brzo menja. To je sport, koji se u zadnjih 10 godina totalno promenio. Fudbal se nije menjao u poslednjih 50 godina. Ja ne mogu sad ti reći da je "smal bol" jedina stvar. Ja mislim da će sad trend biti "big bol", jer Željko Obradović igra sa Fenerbahčeom sa dva centra i velikom trojkom. Ja mislim da je to pametna igra. Ko zna više stvari napraviti ima više šansi da dobije. Veliko, malo srednje, odbrana sa preuzimanjem. Možeš sve, ali moraš se spremiti i biti spreman na sve - rekao je Trinkijeri.

O srpskom stručnjaku imao je reči hvale.

- Ja sam dobar prijatelj s njim i mislim da bi se on snašao i na Marsu bez ikakvih problema. On je broj jedan, dva i tri u Evropi. Mogao bi biti super u NBA, ali mora se poklopiti dosta stvari. Dobar tim, otvoren menadžment, ali da se on ne može prilagoditi, to ne verujem - dodao je italijanski stručnjak.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.