VESTBRUK UKRAO BODIROGINU ČUVENU FINTU: To je bio njegov omaž Bodibondu, jednom od Raselovih idola!
Dejan Bodiroga i Rasel Vestbruk, Foto: Printscreen/Youtube/Twitter

Krosover koji se pamti

VESTBRUK UKRAO BODIROGINU ČUVENU FINTU: To je bio njegov omaž Bodibondu, jednom od Raselovih idola!

Zaljubljenici u košarku znaju da plejmejker Oklahome voli da gleda i "skida" neke poteze čuvenog srpskog košarkaša

Objavljeno: 10:39h

Nije nikakva tajna da je jedan od najboljih košarkaša današnjice Rasel Vestbruk veliki fan Dejana Bodiroge i da je skidao neke poteze čuvenog srpskog košarkaša.

U tome mu je pomagao pomoćni trener u stručnom štabu Oklahome Darko Rajaković sa kojim često ume da radi na nekim individualnim potezima, posebno onim koji su bili zaštitni znak "Belog medžika" iz Srbije.

Podgoričani još čekaju prvenac u Evroligi, ali uzdrmanog samopouzdanja posle debakla od Reala u prošlom kolu (55:89). Jasno je da se Panatinaikosu daju veće šanse – 1,25 je kvota na dvojku. Pogledajte i ostale MOZZART kvote.

Tako je i na utakmici sa Šarlotom Vestbruk odradio jedan omaž u Bodiroginu čast, što je Rajaković napisao i na svom Tviteru uz snimak tog poteza koji je prepoznatljiv za Bodirogu.

A evo i snimka kako je to nekada radio naš Bodibond.

Inače, jednom prilikom je Rajaković ispričao da Vestbruk često gleda poteze nekih srpskih košarkaša, pogotovo Bodiroge i Teodosića.

- Protiv Feniksa je primenio onu čuvenu Bodiroginu fintu. Naravno da nije bilo slučajno, ništa nema slučajno. To je bilo nešto što smo radili nekoliko dana pre meča sa Seltiksima. Pokazujem mu i video snimke Miloša Teodosića i neka njegova dodavanja. Pokušava da radi na tome, kako bi neke od tih stvari priomenio i na utakmicama. Rasel je svestran igrač, mnogo vremena provodi gledajući košarku, analizirajući svoju igru i igru protivnika i to je nešto što ga čini specijalnim. Svako veče je spreman 100 odsto da se takmiči, bude najbolji i pobedi sa svojom ekipom - ispričao je Rajaković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.