ZARATILI ŠAKIL O'NIL I JOKIĆ! NIKOLA: Ne možeš da me čuvaš! ŠEK: Poješću te kao pile! Divac je bio užasan!
Šakil O'Nil i Nikola Jokić, Foto: Profimedia/AP

Šou Amerikanca i Srbina

ZARATILI ŠAKIL O'NIL I JOKIĆ! NIKOLA: Ne možeš da me čuvaš! ŠEK: Poješću te kao pile! Divac je bio užasan!

Njih dvojica su se malo "prepucavali" putem izjava, ali sve u šaljivom tonu

Objavljeno: 10:35h

Nikola Jokić je blistao u duelu Denvera i Lejkersa u Los Anđelesu, a koliko je bilo zanimljivo na terenu, toliko je bilo i tokom i posle meča zanimljivo na komentatorskim mestima.

Duel "grumenja" i "jezerdžija" je imao svojevrstan uvod kada je Jokić odgovarao na pitanja novinarke koja mu je ispričala da je Čarls Barkli njegov veliki obožavatelj, što ga je jako obradovalo.

Sa druge strane, stručni konsultant u istoj emisiji legendarni Šakil O'Nil takođe često govori o njemu, a novinarka je pitala srpskog košarkaša da li bi Šek mogao da ga sačuva da i dalje aktivno igra košarku.

- Ne možeš da me čuvaš - zapretio je Jokić kroz smeh gledajući direktno u kameru i to je bilo dovoljno da na meču u "Stejpls centru" bude šou.

Nije dugo trebalo da ove reči Jokićeve stignu do Šeka koji je odmah u emisiji odlučio i da demonstrira kako bi ga čuvao.

- Bez obzira odakle dolazi, on je samo pile koje bih pojeo - odmah je stavio do znanja O'Nil, a potom detaljnije objasnio koju bi taktiku primenio protiv Džokera.

- On igra vrlo agresivno, ima unutrašnju igru, ali i šut sa distance i na sve to, on odlično dodaje loptu. Nije uplašen, ulazi u duele bez straha. Igra vrlo pametno. Pokazaću ti kako bih ga napao. On ima dugačke ruke. Prvo bih ga "ćušnuo" ispod reketa, a ako bi me sačuvao, ćušnuo bih ga nekoliko puta, pa okrenuo - rekao je O'Nil.

Čini se ipak da je najsjajniji momenat bio tokom same utakmice između Denvera i Lejkersa na kojoj je Šek bio stručni konsultant i hvalio igru srpskog asa upoređujući ga sa NBA legendama, da bi ga komentator pitao da li ga Jokić podseća na Vlada Divca sa kojim je vodio žestoke duele.

- Ne, nikako. Divac je bio odvratan - odmah je odgovorio O'Nil i izazvao opšti smeh, a poznato je kakve su samo duele vodili njih dvojica svojevremeno u okršajima Sakramenta i "jezerdžija".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.