MELOUN NAHVALIO JOKIĆA: Ako vas spominju u istoj rečenici sa Čemberlejnom, to znači da ste sjajni!
Igor Kokoškov i Majk Meloun, Foto: AP

zadovoljan

MELOUN NAHVALIO JOKIĆA: Ako vas spominju u istoj rečenici sa Čemberlejnom, to znači da ste sjajni!

Jokić je imao 35 poena, 12 skokova i 11 asistencija uz perfektan šut iz igre 11/11

Objavljeno:

Trener Denver Nagetsa Majk Meloun je srećan zbog igre Nikole Jokića i odbrane svog tima, ali u isto vreme i tužan zbog povrede Vila Bartona.

Nagetsi su pobedili Finiks Sanse 119:91 i tako ostvarili dve pobede na svom parketu na startu nove sezone NBA lige.

Jokić je imao 35 poena, 12 skokova i 11 asistencija uz perfektan šut iz igre 11/11. Jedini promašaj je imao sa linije za slobodna bacanja 10/11 i nije imao nijednu izgubljenu loptu uz četiri ukradene lopte i blokadu.

- Imao je jednu od onih večeri, promašio je samo jedan šut sa linije za slobodna bacanja i svaki put kad se nečije ime spomene uz Vilta Čemberlena znači da je nešto uradio dobro, tako da je Nikola odigrao dobru utakmicu, a bitnije je što smo ostvarili bitnu pobedu. Imamo mlade igrače, Geri i Marej pokušavaju da uvek urade više, ali i Nikola kao naša zvezda franšize. Bilo je da reč o zbijanju redova, ili da ostaje pozitivan, da priča sa momcima, on je odličan igrač statistički ali ima mnogo drugih stvari koje je lepo videti kod tako mladog igrača - istakao je Maloun

Majk Meloun
Majk Meloun foto: Reuters

Trener Nagetsa je zadovoljan pobedom, ali ne i stanjem Vila Bartona koji je povredio kuk. Odbrana je, prema Malounovim rečima takođe bila dobra. - Dobro smo odigrali u odbrani, ali nećemo da slavimo posle dve utakmice... Pogledajte našu prednost u reketu, 62:30 u našu korist, u tranziciji smo dali 33 poena. To je sve pošlo od odbrane i skokova. Imali su oni oružja, ali je Buker imao sedam izgubljenih lopti. Sutra će biti lepo izazvati Golden Stejt - kaže Maloun.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.