U PONEDELJAK STIGLI, VEĆ U UTORAK IDU! Tomić: Takav nam je posao! Moramo da zaboravimo Budućnost
Foto: Starsport©

SMIREN U POBEDI

U PONEDELJAK STIGLI, VEĆ U UTORAK IDU! Tomić: Takav nam je posao! Moramo da zaboravimo Budućnost

- Za trenera je najbolje kada nema nijednu zamerku na svoj tim. Ali, skok u napadu...

Objavljeno:

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić dan posle pobede protiv Budućnosti istakao je da jedina zamerka koju ima na račun svojih igrača je to što su dozvolili previše skokova u napadu.

- Za trenera je najbolje kada nema nijednu zamerku na svoj tim. Stvarno nemam šta loše da kažem o meču u Podgorici. Momci su ispunili 100 odsto onoga što sam tražio od njih i rezultat je posledica dobre igre. Dobro, hajde, treneri uvek nešto loše mogu da pronađu u svom timu, a to je recimo skok u napadu Budućnosti. Trebalo je da malo bolje gradimo koš - jasan je čovek koji je deset godina radio u Olimpijakosu.

Koliko je pobeda u derbiju značajna za napredak ekipe?

- Što se psihologije tima tiče, nema bolje stvari nego kada na strani pobedite dobar i kvalitetan tim kao što je Budućnost. Iz Podgorice možemo da dobijemo samo pozitivne stvari, ali moramo i da krenemo dalje. Jer, ekipa teže može da se iskontroliše posle ubedljive pobede, nego posle poraza.

Zvezda se u nedelju vratila u Beograd iz glavnog grada bratske Crne Gore, a već u utorak pakuje novu turu oprane odeće u kofere i kreće put Monaka.

- Nema vremena za predah. Čestitali smo jedni drugima, nasmejali smo se malo, ali nismo slavili. Takav nam je posao, profesionalci smo i moramo da se okrenemo Monaku. Nepredvidiva su ekipa, ali generalno znaju šta žele da urade na terenu. Meč u Monaku možemo da dobijemo samo ako odigramo 40 minuta u ritmu. Zato moramo da zaboravimo Budućnost - zaključio je Milan Tomić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.