PARTIZAN SE NE BOJI: Pred navijačima bez respekta za Zenit!
Foto: News1/Vladimir Sporčić

EVROKUP, 2. KOLO

PARTIZAN SE NE BOJI: Pred navijačima bez respekta za Zenit!

Najveći izazov do sada

Objavljeno:

Košarkaši Partizana u utorak u 20 časova, u dvorani "Aleksandar Nikolić" dočekuju ruski Zenit u drugom kolu grupe C.

Ekipa iz Rusije je slavila u prvom kolu protiv Ankare, a crno-beli su izgubili od Trenta. Izabranici Nenada Čanka su u subotu savladali Olimpiju u ABA ligi, ali sada sledi veći izazov.

- Zenit je ekipa koja je projektovana da se kroz VTB ligu ili Evrokup domogne Evrolige, o čemu svedoči i njihov roster. Mi smo svesni njihove igračke snage, ali ćemo u utakmicu ući bez prevelikog respekta, svesni da igramo kod kuće, pred našim navijačima i da ćemo dati sve od sebe da ispariramo Zenitu i da pokušamo da ih iznenadimo - rekao je Nenad Čanak.

Marko Pecarski
Marko Pecarski foto: News1/Dado Đilas

Igrači Partizana svesni su da im zadatak neće biti nimalo lak.

- Ulazimo u utakmicu svesni da moramo odigrati najbolje do sada kako bi došli u situaciju da se borimo za pobedu. Mislim da iz utakmice u utakmicu rastemo kao ekipa i sigurno je da bi nam trijumf u sutrašnjem meču mnogo toga doneo, kako rezultatski, tako i na polju samopouzdanja - mišljenje je Marka Pecarskog.

Cene pojedinačnih ulaznica su: 400 dinara za tribine, 600 dinara parter, bela loža 2.200 dinara i VIP loža 2500 dinara, a mogu se nabaviti u prostorijama u Humskoj 1, Ticketline Novi Beograd i u hali "Aleksandar Nikolić".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.