TRENER MORNARA BRILJIRAO I NASMEJAO REGION: Razvojna liga?! Samo ne znam šta Amerikanci tamo razvijaju!
Foto: Starsport©

Ni njemu nije jasno

TRENER MORNARA BRILJIRAO I NASMEJAO REGION: Razvojna liga?! Samo ne znam šta Amerikanci tamo razvijaju!

Mihailo Pavićević je bez dlake na jeziku govorio o pojačanjima svog tima

Objavljeno:

Mornar je doživeo poraz od Partizana u četvrtfinalu Superkupa ABA lige, a trener ekipe iz Bara, Mihailo Pavićević, je posle meča imao interesantne komentare koji su izazvali salve smeha u regionu.

Posle najuspešnije sezone u istoriji kluba jasno je i da su očekivanja veća, ali svestan je iskusni strateg da neće biti lako ponoviti prethodnu sezonu, jer je ekipa dosta izmenjena.

On je posle meča sa Partizanom govorio o stranim igračima, Amerikancima, koji još moraju da se uklope u ekipu, priviknu na evropsku košarku.

Detalj sa meča Partizan - Mornar
Detalj sa meča Partizan - Mornar foto: Starsport©

- Treba prvo da istrpimo ove mlade Amerikance, da ih naučimo da igraju evropsku košarku - rekao je Pavićević, a onda se osvrnuo na NBDL ligu odakle su oni došli:

- Ta američka razvoja liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju - rekao je Pavićević.

On je naveo da bi voleo da je finansijska situacija drugačija.

- Voleo bih da mogu i ja da kupujem igrače od 600.000 evra. Tu ne možeš da pogrešiš mnogo. Ovako je uvek veliki znak pitanj... Bićemo zadovoljni ako se dvojica od četvorice pokažu dobro.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.