Orlovi se skupljaju u jato! Počele pripreme pred nastavak kvalifikacija za Mundobasket!
Foto: Starsport©

Sprmni za let

Orlovi se skupljaju u jato! Počele pripreme pred nastavak kvalifikacija za Mundobasket!

Na početku priprema pojavilo se 11 košarkaša

Objavljeno: 16:22h

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević ove nedelje je okupio igrače na početku priprema za mečeve kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Grčke i Estonije.

Na početku priprema pojavilo se 11 košarkaša, pa će strateg "orlova" od prvog dana moći da računa na Bogdana Bogdanovića (Sakramento), Nemanju Bjelicu (Sakramento), Nemanju Nedovića (Armani), Nikolu Kalinića (Fenerbahče), Stefana Jovića (Bajern), Vladimira Lučića (Bajern), Marka Simonovića (Zenit), Miroslava Raduljicu (Đangsu Dragons), Dejana Todorovića (Mursija), Uroša Lukovića (Mornar) i Iliju Đokovića (Borac).

Zbog obaveza u klubovima u ponedeljak će doći Aleksa Avramović (Vareze), dan kasnije će se ekipi priključiti Nikola Milutinov (Olimpijakos), dolazak Vasilija Micića (Efes) se očekuje u sredu, dok će u četvrtak doći krilni centar Bamberga Stevan Jelovac. Najkasnije će se reprezentaciji priklučiti košarkaš Unikahe Dragan Milosavljević, koji stiže 9. septembra.

U galeriji ispod možete pogledati atmosferu iz Kraun Plaze sa okuljanja košarkaške reprezentacije Srbije.

1 / 16 Foto: Starsport©

Podsetimo, "orlovi" će prvi meč druge faze kvalifikacija za Mundobasket igrati protiv Grčke (13. septembar) na Kritu, dok je tri dana kasnije na programu duel sa Estonijom. Prethodno će naša selekcije odigrati prijateljski meč sa Mađarskom, na kom će selektor Aleksandar Đorđević pokušati što bolje da uigra reprezentativce.

BONUS VIDEO: Stigli fudbaleri Zvezde na aerodrom Nikola Tesla

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.