NIKOLA VUČEVIĆ ZA ESPRESO: Obožavam Beograd, želim Zvezdu u Ligi šampiona i očekujem od Tomića da vrati titulu gde joj je mesto! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Espreso

intervju

NIKOLA VUČEVIĆ ZA ESPRESO: Obožavam Beograd, želim Zvezdu u Ligi šampiona i očekujem od Tomića da vrati titulu gde joj je mesto! (FOTO) (VIDEO)

Harizmatični Vučević odgovarao je na pitanja našeg novinara

Objavljeno:

NBA zvezda Nikola Vučević stigao je u Beograd kako bi bio promoter kampa "Košarka bez granica", a mi smo iskoristili njegov dolazak i popričali sa reprezentativcem Crne Gore.

Da li imaš nešto da poručiš ovim dečacima koji se nalaze na kampu?

- Najbolje je da im se prenese ljubav prema košarci, to je osnova svega da bi mogli se posvete sportu onoliko koliko je potrebno, da bi se uspelo. Ne možete da gledate to kao posao. Deca imaju svakakva pitanja, tako da mi je drago da se družim sa njima, a put do uspeha nema tajne - to je rad i samo rad, talenat je mali deo.

Nikola Vučević, reprezentativac Crne Gore
Nikola Vučević, reprezentativac Crne Gore foto: AP

Šta radiš kad dođeš u Beograd?

- Beograd je moj najdraži grad, volim da sam okružen ljudima iz košarke, obožavam da idem po restoranima, ali najviše volim da provodim vreme sa dragim ljudima, u Americi nije tako, pa mi zato prija kada dođem u Srbiju.

Nikola Vučević u Hali Pionir
Nikola Vučević u Hali Pionir foto: Dado Đilas

Da li si ispratio veliku pobedu Crvene zvezde u Trnavi?

- Nisam uspeo ceo meč da pratim, na trenutke sam uspeo da bacim pogled, ali nisam video gol Radonjića. Svaka čast momcima, ovo je veliki uspeh i mislim da imamo šanse protiv Salcubrga. Mogao je da dođe neki lakši protivnik kao i mnogo teži, ali mislim da je ovo veliki uspeh za Zvezdu. Jesen u Evropi je odličan rezultat.

Nemanja Radonjić prilikom proslave gola
Nemanja Radonjić prilikom proslave gola foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto

Kakav je tvoj pogled na košarkašku ekipu Crvene zvezde?

- Pratio sam dešavanja u KKCZ tokom prošle sezone, sada je došao Tomić koji je odličan trener i ima iskustva sa Olimpijakosom, napravljena je dobra ekipa. Ne može uvek da se osvoji sve, to je sport, ove sezone će ABA liga biti mnogo jača, ali verujem da će crveno-beli napraviti dobar rezultat.

Ostatak izjave Nikole Vučevića možete da pogledate u videu ispod:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.