NIKO NIJE NI SUMNJAO! Teo se našao na listi najboljih pet asistencija lige i to sa kakvim neverovatnim laserskim pasom! (VIDEO)
Foto: AP

Srbin na ceni

NIKO NIJE NI SUMNJAO! Teo se našao na listi najboljih pet asistencija lige i to sa kakvim neverovatnim laserskim pasom! (VIDEO)

Naravno prvo mesto je osvojio niko drugi do samog "kralja" Lebron Džejmsa

Objavljeno: 10:41h

Na oficialnoj stranici NBA lige izašla je lista najbolji asistencija u protekloj sezoni, i naravno kao što smo očekivali Miloš Teodosić se našao među pet najboljih pasova i to više nego zasluženo.

Naravno prvo mesto je osvojio niko drugi do samog "kralja" Lebron Džejmsa, a na spisku najboljih poteza našli su se i Simons, Adetukumbo i Kajl anderson.

Dugo godina Teo je važio za najboljeg asistenta van Sjedinjenih Američkih Država, a ne bi mnogo pogrešili ni kada bi ga svrstali u top pet na svetu.

Dolaskom u NBA svi su očekivali da će to i pokazati, međutim povrede su ga omele da igra najbolju košarku. Ipak, imao je nekoliko sjajnih dodavanja, a takvo jedno našlo se među 5 najboljih.

Ali da bi ste videli magiju našeg pleja moraćete još malo da se strpite.

Evo liste najboljih asistencija!

I naravno "najbolji" je imao najbolju asistenciju godine, sa sjanim lažnjakom i hladnokrvim pasom za najlakši koš koji je Ante Žižić.

Drugi je bio ruki Ben Simons koji je prelepo promešao loptu po reketu i ostavi Šariću za lagano polaganje

Na trećem se našao "grik frik" koji je potezom koji priliči terenima Američkog fudbala asistirao Midltonui za lake poene.

A na četvrtom mestu nnašao se Kajl anderson iz san Antonia koji je izveo izuzetnu asistenciju iz ćoška za ali-up Bertansa.

I za kraj najbolje, na meču između Klipersa i Baksa, Teo je bez gledanja, preko ramena dodao loptu ka Diandreu Džordanu za snažno zakucavanje. Iz NBA su smatrali da ovakav potez zaslužuje peto mesto.

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković posle pobede nad Nordsjelandom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.