AMERIČKI MEDIJI UBEĐENI! Nikola Jokić će ove godine biti Ol-star! (VIDEO)
Foto: Fonetap

i mi se slažemo

AMERIČKI MEDIJI UBEĐENI! Nikola Jokić će ove godine biti Ol-star! (VIDEO)

Jokić je još prošle sezone zaslužio mesto u Ol-star timu Zapada, ali je prednost dobio već višestruki učesnik ovog meča Lamarkus Oldridž

Objavljeno: 12:50h

Sportska kuća ESPN je dala svoj sud o potencijalnim budućim ol-star igračima koji će debitovati na ovoj manifestaciji, barem na glavnom meču ovog događaja.

I, po njima najveće šanse da se po prvi put nađu među najboljima u ligi imaju, Donovan Mičel i Ben Simons, a odmah za njima i Srpski centar Nikola Jokić!

Uprkos tome što iza sebe ima tri odlične sezone, Jokić nije bio preterano u centru pažnje NBA javnosti osim u široj zoni Denvera i zbog pojedinih impresivnih poteza.

Međutim, fantastična prethodna sezona sa dabl-dabl prosekom od 18,5 poena i 10,7 skokova, uz 6,1 asistencija konačno je dovela Jokića tamo gde mu je mesto. "Jokić je jedan od mnogobrojnih talenata u Denverovom timu, a njegov ukupni skup veština ga čine glavnim kandidatom za Ol-star nastup ili kao starter ili kao rezerva, pre ili kasnije. Ako Nagetsi naprave "skok" koji od njih mnogi očekuju u novoj sezoni, sa Jokićem kao velikim delom te slagalice, imaće priliku da oseti Ol-star", analizira ESPN.

Jokić je još prošle sezone zaslužio mesto u Ol-star timu Zapada, ali je prednost dobio već višestruki učesnik ovog meča Lamarkus Oldridž (22,4p; 8,4sk; 2as) koji je za razliku od Jokare član San Antonio Sparsa koji su redovni učestnici plej-ofa, a dobar skor ekipe u kojoj nastupa igrač je jedan od preduslova da bi se našli na najatraktivnijem meču godine Ukoliko konačno Denver bude u konkurenciji za osam najboljih timova na Zapadu, nema sumnje da će Jokić u februaru prvi put nastupiti na Ol-star meču. Iza Simonsa, Mičela i Jokić, ESPN manje šanse da se prvi put nađu na Ol-staru daje Džejsonu Tejtumu, Rudiju Goberu, Džejlenu Braunu, Krisu Midltonu, Devinu Bukeru, Si Džeju Mekalumu i Klintu Kapeli.

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković posle pobede nad Nordsjelandom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.