ŽOCOV SIN DOČEKAO MVP-JA EUROBASKETA: Ćalci su im nekada razbijali u dresu Partizana, a oni ovako slave evropsko zlato! (FOTO)
Foto: Prinscreen/Youtube

Sve vreme je bio uz njih

ŽOCOV SIN DOČEKAO MVP-JA EUROBASKETA: Ćalci su im nekada razbijali u dresu Partizana, a oni ovako slave evropsko zlato! (FOTO)

Miroslav i Željko su zajedno igrali u Partizanu, a njihovo prijateljstvo se prenelo i na sinove

Objavljeno:

Srpska juniorska reprezentacija je u nedelju u Letoniji odbranila titulu prvaka Evrope pobedom nad domaćinom, a naš talenata Marko Pecarski proglašen je za najboljeg igrača celog turnira.

Po povratku iz hale nakon podizanja šampionskog pehara njega je u hotelu sačekao drug sa kojim druguje još od malih nogu, a reč je o sinu najboljeg evropskog trenera svih vremena Željka Obradovića, Đorđu.

Obojica su sinovi legendi Partizana koje su igrale zajedno tokom 80-tih godina u crno-belom dresu i tada su postali prijatelji za čitav život, a to prijateljstvo se prenelo i na sinove kako je objasnio košarkaški novinar Vladan Tegeltija koji je i objavio zajedničku sliku.

Njih dvojica su svojevremeno zajedno i igrali u Pionirima Zemuna, a sa njima je u ekipi bio još jedan zlatni "orlić" Uroš Trifunović, sin bivšeg igrača i trenera Crvene zvezde, Aleksandra Trifunovića.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.