NISMO NI SUMNJALI: Ova deca su tek počela i nemaju nameru da se zaustave!
Foto: Printscreen/Youtube/FIBA

Selektor poručuje

NISMO NI SUMNJALI: Ova deca su tek počela i nemaju nameru da se zaustave!

Aleksandar Bućan je najavio da sa ovim klincima tek planira da pokori Evropu i svet

Objavljeno:

Košarkaši Srbije starosti do 18 godina novi su prvaci Evrope, pošto su u finalu u Liepaji savladali domaćina Letoniju – 99:90.

Tačnije, ova ekipa je samo ponovila ono što su njihove nešto starije kolege uradile pre godinu dana, kada su takođe bili prvaci Evrope. Zato je i selektor Aleksandar Bućan poručio da je ovo samo početak.

- Veoma teška utakmica. Čestitke momcima što su izdržali pre svega pritisak domaćeg terena. Dobar deo utakmice radili su posao na vrhunskom nivou. Bilo je i krize, ali izuzetno je teško igrati protiv ovako atipične ekipe koja šutira mnogo za tri poena. Sa druge strane ni njima nije bilo lako zbog konfiguracije naše petorke. Ipak, sve što smo pokazali večeras bilo je dovoljno za pobedu. Idemo dalje, ovde se ne zaustavljamo. Ovi momci imaju budućnost. Idemo dalje sa radom - rekao je Bućan.

Aleksandar Bućan - selektor zlatnih srpskih juniora
Aleksandar Bućan - selektor zlatnih srpskih juniora foto: Fonet/aleksandar Koković

On je istakao da je organizacija u Savezu omogućila ovako jaku ekipu. - Dugujemo veliku zahvalnost svima u KSS na uslovima koje su na obezbedili da se što bolje pripremimo za Evropsko prvenstvo. Takođe, zahvalnost mojim kolegama koji rade sa ovim igačima i klubovima iz koji dolaze - dodao je selektor Srbije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.