MILAN TOMIĆ REKAO UPRAVI SVOJU NAJVEĆU ŽELJU: Dovedite mi tog reprezentativca! (VIDEO)
Foto: Beta/Branislav Božić

Da li će uspeti?

MILAN TOMIĆ REKAO UPRAVI SVOJU NAJVEĆU ŽELJU: Dovedite mi tog reprezentativca! (VIDEO)

Novi trener crveno-belih želeo bi da obnovi saradnju sa iskusnim krilnim centrom

Objavljeno:

Crvena zvezda sve do angažovanja novog trenera nije radila na pojačanjima, ali od kada je Milan Tomić stigao na Mali Kalemegdan, radi se u ubrzanom ritmu.

Već trojica novih igrača su pristigli, a najnovija bomba je bio Maik Cirbes, međutim, tek bi mogla da odjekne erupcija, jer novi strateg je izrazio ličnu želju, a to je dolazak francuskog reprezentativca Kima Tilija, prenose grčki mediji.

Kim Tili je želja trenera Crvene zvezde
Kim Tili je želja trenera Crvene zvezde foto: AP

Njih dvojica su prošle sezone sarađivali u Olimpijakosu i Tomić veoma ceni kvalitete iskusnog krilnog centra, koji je uz to slobodan igrač i nije da je nerealna opcija.

Sa druge strane, uprava Zvezde je malo sumnjičava zato što je Tili prošle sezone više bio po lekarima i na oporavcima od povreda nego na parketu, dok sa druge strane Francuz bi verovatno najviše želeo u neki klub koji će igrati Evroligu.

Kao zainteresovana za njegove usluge se pominjala Valensija, ali Tomić bi mogao da iskoristi svoje poznanstvo i uticaj da ga privoli da dođe u redove srpskog šampiona i igra ABA ligu i Evrokup sledeće godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.