NEĆE ON NIGDE: Klipersi imaju velike planove sa Teodosićem koji po svemu sudeći ostaje u Los Anđelesu i naredne sezone! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

POTREBAN IM JE

NEĆE ON NIGDE: Klipersi imaju velike planove sa Teodosićem koji po svemu sudeći ostaje u Los Anđelesu i naredne sezone! (FOTO) (VIDEO)

Prethodne sezone beležio je prosečno 9,5 poena, 4,6 asistencija i 2,8 skokova po meču

Objavljeno:

Los Anđeles Klipersi odlučili su da zadrže Miloša Teodosića i potpišu sa njim novi ugovor, javlja specijalizovani košarkaški sajt "Eurohoops".

Rešena je dilema oko toga da li će kapiten reprezentacije Srbije ostati u NBA ligi, pa povratka u Evropu, bar za sada, neće biti, ističu dobro obavešteni izvori pomenutog portala u taboru Klipersa.

Miloš Teodosić će najverovatnije i dalje nositi dres LA Klipersa
Miloš Teodosić će najverovatnije i dalje nositi dres LA Klipersa foto: EPA/Mike Nelson

Ovaj NBA klub ima opciju da raskine saradnju sa našim plejmejkerom do 14. jula i pritom da mu taj razlaz plati 2,1 milion dolara. To se nije dogodilo, tako da će Teo i drugu sezonu u najjačoj ligi sveta provesti u dresu kluba iz "grada anđela".

Prošle sezone beležio je prosečno 9,5 poena, 4,6 asistencija i 2,8 skokova po meču na 45 utakmica koliko je odigrao. Problemi sa povredama pratili su ga tokom šampionata, tako da je odigrao tek nešto više od polovine mečeva.

Koliki uticaj Teodosić ima na igru Klipersa, dovoljno govori podatak da kada on igra ekipa ima učinak 29-16, dok u slučaju kada propušta meč skor tima iz Los Anđelesa je 13-24.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.