RAZJASNIO! Trener Minesote obelodanio zašto je Bjelica oteran iz kluba!
Foto: Fonetap

TOM TIBODO JASAN

RAZJASNIO! Trener Minesote obelodanio zašto je Bjelica oteran iz kluba!

U pitanju je bio samo jedan, ali važan razlog

Objavljeno:

Tom Tibodo je prošle sezone u nekoliko navrata pričao bajke o Nemanji Bjelici, isticao njegov doprinos svaki put kada bi kročio na teren sa klupe. Iz Mineapolisa su stizale informacije da autoritativni trener želi i da zadrži srpskog krilnog centra koji se neretko nalazio i u ulozi krila kada je menjao Džimija Batlera. Ipak, Bjelica je otišao za siću u Filadelfiju, dok je dres Vukova obukao Entoni Toliver.

Tibodo je “morao da objašnjava” novinarima u gradu na Misisipiju zbog čega je talentovanog, svestranog Bjelicu zamenio, iako je mogao da ga potpiše za samo 4,9 miliona dolara, koliko je iznosila obavezna ponuda Minesote za ograničeno slobodnog agenta.

- Bjelica nam se mnogo dopada, ali morali smo da sagledamo sve mogućnosti i ne dozvolimo da ostanemo “kratki” – rekao je Tibodo za “Star tribjun” misleći na mogućnost da neki drugi klub ponudi srpskom asu veći ugovor na koji Minesota ne bi mogla da odgovori.

- Toliver je bio igrač sa kojim je priča išla u dobrom pravcu. Odlučili smo da je bolje da budemo sigurni da imamo igrača koji nam odgovara, nego da čekamo i kockamo se. Beli je veoma talentovan igrač. Sada ide u dobar tim. Za nas je igrao vrlo, vrlo dobro i bilo nam je drago što je bio tu.

BONUS VIDEO VELJKO NOKAUTIRAO ITALIJANA, PA SE ČUO S MAMOM: Ceca je najsrećnija majka na svetu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.