Jokić: Nisam sanjao o velikom ugovoru, uvek sam sanjao o zabavi i trofejima!
Foto: Profimedia

GOSPODIN DŽOKER

Jokić: Nisam sanjao o velikom ugovoru, uvek sam sanjao o zabavi i trofejima!

Posle sezone u kojoj je bivši igrač Mege prosečno postizao 18,5 poena, 10,7 skokova i 6,1 asistenciju po meču, rukovodioci Denvera nisu dugo razmišljali pre nego što je "razbili kasicu"

Objavljeno:

Nikola Jokić je doputovao tokom vikenda u Denver i potpisao maksimalni ugovor koji su Nagetsi mogli da mu po nude. Ostvario je pravo na saradnju od pet godina i 148 miliona dolara! Kada je prihvatio najveću zaradu koji je neki srpski košarkaš stekao ugovorom, Jokić je stavio potpis na papir i zajedno sa saigračem Vilom Bartonom (četiri godine, 54 miliona) produžio saradnju sa franšizom u kojoj je u poslednje dve godine postao jedan od najboljih ofanzivnih centara u ligi.

Jokić gleda reprezentaciju
Jokić gleda reprezentaciju foto: Starsport©

Posle sezone u kojoj je bivši igrač Mege prosečno postizao 18,5 poena, 10,7 skokova i 6,1 asistenciju po meču, rukovodioci Denvera nisu dugo razmišljali pre nego što je "razbili kasicu" i dali mu sve što su mogli, sa jasnom idejom da oko njega grade tim i sudbinu franšize. - Kada sam bio mlađi nije mi bio san da potpišem veliki ugovor ili nešto slično. Sanjao sam da se zabavim i da osvajam šampionsko prstenje. Ugovori su veliki deo košarke, ali pobeđivanje je najvažnija stvar. Ugovor nije samo moje postignuće, već i moje porodice, moje braće, moje devojke... Svih mojih bivših trenera, mog agenta, svih prijatelja koji su me podržali u važnom trenutku. Naravno, zahvaljujem porodici Kronke, treneru koji mi je pružio šansu... - rekao je Jokić i rekao da će cilj Denvera biti da pobeđuje i da igra u plej-ofu.

Novinari su ga pitali koliko mu je Denver postao važan? - Video sam prošle godine da navijači dolaze, zaista je dobro imati šestog igrača na terenu, dobar je osećaj igrati u punoj dvorani. Srećan sam, ovde svi pokušavamo da donesemo radost i zabavu navijačima Nagetsa. Nadam se da ćemo biti dobri. Jokić je član Nagetsa od 2015. i ovim ugovorom je vezao svoju sudbinu za taj grad i za taj tim. Kao i oni za njega.

BONUS VIDEO VELJKO NOKAUTIRAO ITALIJANA, PA SE ČUO S MAMOM: Ceca je najsrećnija majka na svetu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.