Mario Hezonja ima novi klub, ali to nije jedini NBA potpis ovog dana! (FOTO)
Foto: Reuters

LUDNICA U NAJJAČOJ LIGI

Mario Hezonja ima novi klub, ali to nije jedini NBA potpis ovog dana! (FOTO)

Fantastičan dan za prelaske u najboljoj košarkaškoj ligi na svetu

Objavljeno: 11:27h

Mario Hezonja postao je novi igrač Njujork Niksa. Hrvatski igrač je potpisao jednogodišnji ugovor vredan 6.500.000 dolara!

Podsetimo, Hezonja je ovog leta postao slobodan igrač pošto je Orlando odbio da iskoristi opciju četvrte godine ruki ugovora za igrača kog je 2015. izabrao kao 5. pika.

Nakon što je odigrao sezonu s prosekom od 9,7 poena, 3,7 skokova i 1,4 asistencija za 22 minute igre, zanimanje za njega je pokazalo nekoliko klubova, pre svih Sakramento, Bruklin, Memfis i Portland.

On se ipak odlučio za Njujork pre svega zbog trenera Dejvida Fizdejla koji je sigurno jedan od boljih NBA trenera mlađe generacije.

Eron Gordon
Eron Gordon foto: AP

Takođe, mnogi su želeli da probaju da iskoriste činjenicu da Eron Gordon čeka da naplati talenat. Ipak, njegov Orlando ga nije dao, tako da je pred atraktivnog krilnog igrača stavio četvorogodišnji ugovor vredan 84 miliona dolara.

Gordon je prošle sezone prosečno beležio 17,6 poena, 7,9 skokova i 2,3 asistencije i da ga povreda nije isekla verovatno bi učinak bio još veći.

Generalno, Orlando će imati ozbiljnu liniju visokih igrača sa liderom, Nikolom Vučevićem, rukijem Mo Bambom, proverenim Bizmakom Bijombom…

Dalje, Elfrid Pejton bi trebalo da se vrati u rodni Nju Orleans, grad dobre muzike i hrane, te da potpiše jednogodišnji ugovor sa Pelikansima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.