SVI ZAJEDNO, SVI U PIONIR! Crvena zvezda poziva sve Delije da dođu na proslavu titule!
Foto: Beta

ZVEZDA SPREMNA ZA ČETVRTU

SVI ZAJEDNO, SVI U PIONIR! Crvena zvezda poziva sve Delije da dođu na proslavu titule!

Crvena zvezda će u ponedeljak imati priliku da overi novu titulu i započne veliko slavlje, čime bi se bacila senka na prilično neuspešnu sezonu za tim sa Malog Kalemegdana

Objavljeno: 22:27h

Košarkaški klub Crvena zvezda uputio je otvoren poziv svim svojim navijačima da u ponedeljak od 19 časova dođu u što većem broju dođu u halu "Aleksandar Nikolić" i pomognu crveno-belima da osvoje četvrtu uzastopnu titulu šampiona Srbije u košarci.

- Košarkaši Crvene zvezde došli su na korak od cilja. Crveno-beli su u dve neizvesne utakmice savladali FMP i u ponedeljak od 19 časova imaće priliku da novom pobedom prigrle trofej namenjen šampionu Srbije.

Neće biti ni malo lako, kao što nije bilo ni u prve dve utakmice jer je protivnik izrazito talentovana ekipa FMP-a. Međutim, crveno-beli su silno motivisani da pred svojom publikom nastave kontinuitet osvajanja trofeja i produže dominaciju u Srbiji. Zbog toga, pozivamo vas da budete deo istinskog spektakla i pružite izabranicima Milenka Topića veliku podršku sada, kada su na korak od cilja.

U beogradskom hramu košarke zajedno smo pisali istoriju prethodnih godina, rušili mnoge evropske velikane i punili trofejnu vitrinu na Malom Kalemegdanu. Bili smo svi kao jedan, uvek želeli najviše i radili sve da bismo dosegli zacrtane ciljeve. Vreme je da kapiten Branko Lazić podigne svoj prvi trofej u novoj ulozi, da Milenko Topić i kao trener postane državni prvak, vreme je da se Zvezdaši nagrade za svoju bezrezervnu podršku i u momentima kada je bilo znatno teže.

Zajedno sa vama, u dvorani će biti sve selekcije muškog i ženskog košarkaškog kluba Crvena zvezda. Pioniri, kadeti i juniori Crvene zvezde već su prigrlili trofej državnog prvaka, KKŽ Crvena zvezda je takođe prvak Srbije. Biće tu i bivši igrači Crvene zvezde koji su u godinama za nama pisali istoriju. Vaše mesto je u dvorani "Aleksandar Nikolić" da budemo svi kao jedna porodica i nastavimo da pišemo istoriju - navodi se u saopštenju Zvezde.

BONUS VIDEO: Joga Bonito urednika fotografije Espresa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.