PAO RAZBIO OLI U SLAVU POKOJNOG JANAKOPULOSA: Zeleni okrenuli seriju, Spanulis u finalu šutira za tri poena 5/39! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/GavroNea7

Blizu 36. titule

PAO RAZBIO OLI U SLAVU POKOJNOG JANAKOPULOSA: Zeleni okrenuli seriju, Spanulis u finalu šutira za tri poena 5/39! (VIDEO)

Panatinaikos je iskoristio ovog puta prednost domaćeg terena

Objavljeno:

Panatinaikos je preokrenuo u finalnoj seriji grčkog plej-ofa i sada mu nedostaje samo jedan trijumf da se domogne 36. šampionskog pehara u svojoj istoriji.

U danu žalosti, kada je preminuo bivši vlasnik i čovek koji je od kluba napravio to što jeste sada, Pavlos Janakopulos, igrači "zelenih" su mu posvetili pobedu nad najvećim rivalom Olimpijakosom 73:58.

Ne samo da su pobedili Pirejce u paklu "OAKA arene" nego su ih i igrački i rezultatski uništili u ovom meču, a pitanje je da li će za naredni susret u dvorani "Mira i prijateljstva" uopšte uspeti da se oporave, jer igraju očajno od kada su slavili u prvom meču serije.

Dovoljno o katastrofalnom procentu šuta koji su imali govori i krajnji broj datih poena, a da su bili loši pokazuje i to što ih je PAO pobedio iako je šutirao sa linije penala 10 od 25.

Kej Si Rivers je bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi sa 15 poena, 14 je postigao Majk Džejms, a Kalates 13. Kod Olija, Spanulis 14 i Printezis 12 poen. Naš Nikola Milutinov je postigao 8.

Inače, mora se pomenuti da Spanulis igra katastrofalno celu seriju što pokazuje i njegov učinak u šutu za tri poena. Zaključno sa ovim mečom on je pogodio samo 5 trojki iz 39 pokušaja.

BONUS VIDEO: Alen Omić posle pobede nad FMP-om u prvom meču finala plej-ofa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.