SRBI STIŽU NA LETNJU LIGU! Milojević i Obradović na klupi NBA timova!
Foto: Saša Pavlić Koky/Dragan Kadić

Spremni za nove izazove

SRBI STIŽU NA LETNJU LIGU! Milojević i Obradović na klupi NBA timova!

Biće zanimljivo videti kako će se njih dvojica snaći u ovakvoj ulozi, i kako će njihovo iskustvo uticati na mlade košarkašre koji će se nadmetati u Letnjoj lig

Objavljeno: 19:51h

Ptvrđeno je! Dugogodišnji trener Mega Bemaksa Dejan Milojević definitivno će provesti naredno izdanje NBA Letnje lige u stručnom štabu Hjustona.

Milojević će biti deo stručnog štaba tima koji će se takmičiti u periodu od 6. do 17. jula u Las Vegasu.

Mladi stručnjak je prošle godine radio u San Antoniju zajedno sa Dejanom Radonjićem i Sašom Obradovićem, dok je godinu dana ranije radio u štabu Atlante.

Međutim Milojević nije jedini trener koji će krenuti putem SAD, da bi učestvovao na letnjoj ligi. Tamo će se naći i Saša Obradović koji će krenuti putem San Antonia.

Godinama unazad Saša Obradović važi za jednog od najboljih srpskih stručnjaka u Evropi, ali poslednjih godina njegovi dometi sve više sežu ka NBA ligi. Poslednjih godina imao je radno iskustvo u Bruklinu, Atlanti i San Antoniju, a sada će ići korak dalje i postati deo stručnog štaba Sparsa za Letnju ligu!

Ovom informacijom barata poznati izraelski novinar Dejvid Pik, koji kaže da će Obradović biti deo struke tokom takmičenja u Juti (2-5 jul) i Las Vegasu (6-17 jul).

Trener Lokomotive iz Krasnodara trebalo bi da pojača evropsku struju po kojoj je San Antonio poznat godinama unazad zahvaljujući predanom radu trenera Grega Popoviča.

Saša Obradović je ove sezone odveo Lokomotivu do finala Evrokupa, gde je tim imao daleko najbolju odbranu, ali je potom u borbi za titulu poražen od Darušafake. Nedavno je Lokomotiva izgubila i od Himkija u četvrtfinalu VTB lige.

Biće zanimljivo videti kako će se njih dvojica snaći u ovakvoj ulozi, i kako će njihovo iskustvo uticati na mlade košarkašre koji će se nadmetati u Letnjoj ligi.

BONUS VIDEO: Joga Bonito urednika fotografije Espresa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.