POČINJE NOVA ERA NAGETSA! Jokić je stub projekta tima iz Kolorada! (FOTO)
Foto: AP

pa hajde da vidimo šta imaju na umu

POČINJE NOVA ERA NAGETSA! Jokić je stub projekta tima iz Kolorada! (FOTO)

Prema rečima predednika kluba, do "rebrendiranja" je došlo upravo zato što on želi da ova ekipa započne svoju eru

Objavljeno: 17:49h

Nagetsi su pre samo nekoliko dana predstavili nove garniture dresova i novi grb, čime je započeta nova era u gradu zlata!

U Koloradu su veoma optimistični, i više nego zadovoljni sa igračima koje trenutno poseduju, a sve se zasniva na njihovoj budućoj velikoj trojci – Džamal Mari, Geri Heris i Nikola Jokić, dok.

Kako prenosi novinar "Mile High Sports" Ti Džej Mekbrajd, Denver ima samo jedan jasan cilj, a to je da stvore šampionski tim oko Jokića, Marija, Herisa, ali i Milsapa po mogućstvu, mada se on prošle sezone nije baš najbolje uklopio u koncepciju igre, što ne znači da za ovu sezonu nije pronašao odgovor. Prema rečima predednika kluba, do "rebrendiranja" je došlo upravo zato što on želi da ova ekipa započne svoju eru.

Nema sumnje da će Jokiću biti dodeljena uloga predvodnika nove ere Denvera. Iako ima samo 23 godine prošle sezone prosečno beležio je 18,5 poena, 10,7 skokova i 6,1 asistencija. Mari je najmlađi u ovoj grupi (20g) i prethodne takmičarske godine imao je prosek od 16,7 poena, 3,4 asistencije i 3,7 skokova.

Kada je reč o Geriju Herisu on takođe ima 23 godine i u sezoni 2017/2018 prosečno beležio je 17,5 poena, 2,9 asistencija i 2,6 skokova, uz 1,8 ukradenih lopti. Poslednji u nizu od igrača koji predstavlja novu eru Nagetsa Pol Milsap, prošle godine imao je dosta problema sa povredama zbog kojih je propustio višre od pola sezone, pa je je odigrao samo 38 takmičarskih mečeva, na kojima je u proseku beležio je 14,6 poena, 6,4 skokova i 2,7 asistencija.

BONUS VIDEO: Joga Bonito urednika fotografije Espresa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.