TIHI UBICA! Durent nečujno ali više nego jasno, odgovorio na srednji prst svog bivšeg saigrača koji je bio upućen njemu! (FOTO)
Foto: AP

E naka mu je rekao

TIHI UBICA! Durent nečujno ali više nego jasno, odgovorio na srednji prst svog bivšeg saigrača koji je bio upućen njemu! (FOTO)

Durentu nije promakla ta situacija, pa mu je uputio psovke tako da je samo čitanje sa usana moglo da protumači šta je rekao

Objavljeno: 17:14h

Na konfereciji za medije nakon treće finalne utakmice u trenutku kada se Durent našao za mikrofonom desila se jako neobična situacija koja je na sekund skoro neprimetno prekinuta.

Tačnije, bilo bi neprimetno da novinar “The Athletic’s” nije pogledao ko to otvara ulazna vrata dok Kej Di priča.

Ugledao je Kendrika Perkinsa, koji već nekoliko meseci unazad bleji u sakou na kupi Klivlenda, kako otvara vrata konferencijske sale i i ljubopitljivo baca pogled ne bi li video ko je za mikrofonom u tom trenutku. Kada je ugledao bivšeg saigrača iz Oklahome, podigao je dva srednja prsta u vazduh i krenuo da napušta salu.

Durentu nije promakla ta situacija, pa mu je uputio psovke tako da je samo čitanje sa usana moglo da protumači šta je rekao i nastavio sa profesionalnim obavljanjem svog posla.

BONUS VIDEO: Joga Bonito urednika fotografije Espresa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.