CRNO MU SE PIŠE! Odbrojavaju se poslednji dani Brajana Kolanđela u Filadelfiji!
Foto: Reuters

U laži su kratke noge

CRNO MU SE PIŠE! Odbrojavaju se poslednji dani Brajana Kolanđela u Filadelfiji!

Kako stvari stoje, posle ovakvog skandala teško da će bilo gde moći da nađe novi aganžman

Objavljeno: 13:12h

Pre nekoliko dana internet je zapalila vest da GM Filadelfije Brajan Kolanđelo vlasnik nekoliko lažnih Tviter naloga sa kojih je vređao sopstvene igrače, trenera i puštao poverljive informacije u etar.

Zbog cele ove farse Filadelfija Seventisiksersi su angažovali advokatsku kancelariju Pol i Vajs da ispita slučaj predsednika košarkaških operacija kluba Brajana Kolanđela.

ESPN sada javlja da se Kolanđelo ne piše dobro i da će skoro sigurno ostati kratak za posao jer je još od petka spekulisalo da Filadelfija ozbiljno razmišlja da ga otpusti.

NBC Sports sa druge strane ističe da će sela ova situacija biti rešena do polovine tekuće nedelje. Ista advokatska firma koja je angažovana u ovom slučaju, takođe je ispitivala i skandal u američkom fudbalu sa vezanim za izduvavanj lopti Nju Ingland Patriotsa, čime su olakšavali posao svom kvoterbeku i hvatačima i tako dolazili do titula šampiona.. - Ispitivanje nije gotovo i konačna odluka tek treba da bude doneta, ali Ringerove informacije koje povezuju Tviter naloge koji otkrivaju povlašćene informacije i plasiraju provokativne napade na Sikserse, učinili su upravu Siksersa posramljenom i besnom. Za to vreme se Kolanđelo bori za život u profesiji - navodi ESPN. GM "File" je odmah nakon izbijanja skandala porekao da ima bilo kakve veze sa jer ne koristi društvene mreže, a komesar NBA lige Adam Silver je rekao da - uvek postoji balans u između brzine i toga da se ovo završi na pravi način -.

BONUS VIDEO: Joga Bonito urednika fotografije Espresa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.