Besplatno na Vršac!
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

DELIJE, POHRLITE!

Besplatno na Vršac!

Osim Nemanje Dangubića za koga je već najavljeno da se neće vraćati do kraja sezone, svi ostali igrači biće na raspolaganju za ovaj meč

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde se u prvoj rundi plej-ofa sastaju sa ekipom Vršca. Prvi meč četvrtfinala igra se u ponedeljak od 18 časova u dvorani Aleksandar Nikolić, a Crvena zvezda je odlučila da ulazak na tribine B i C bude besplatan.

Trener Milenko Topić kaže da se ekipa osvežila i pripremila za samu završnicu, kao i da tim Vršca zaslužuje respekt, iako crveno-beli ne beže od uloge favorita.

- Svaka ekipa koja je uspela da se plasira u samu završnicu i eliminacionu fazu zaslužuje svaki respekt. Ekipa Vršca je pretrpela dosta igračkih promena tokom sezone, ali je uspela da ostvari uspeh. Dolaze maksimalno rasterećeni u Beograd, i posebno me raduju dobre igre Stefana Đorđevića i Stefana Momirova, dvojice momaka koji su prošli sve selekcije Crvene zvezde i očigledno napravili pravi potez odlaskom u Vršac, gde su skupljali i iskustvo i minute, sa kojima su došle i dobre igre. Mi sa druge strane želimo da uđemo u samu završnicu na pravi način, i uhvatimo pobednički ritam. Pozivam naše navijače da nas podrže pred najvažnije borbe u samoj završnici i budu uz nas - rekao je Zvezdin trener

Osim Nemanje Dangubića za koga je već najavljeno da se neće vraćati do kraja sezone, svi ostali igrači biće na raspolaganju za ovaj meč.

Drugi meč u četvrtfinalnoj seriji koja se igra na dve pobede, na programu je 23. maja (sreda) od 21 sat u dvorani „Milenijum” u Vršcu.

BONUS VIDEO: Autobus sa fudbalerima Zvezde u plamenu, jedva izbegnuta nesreća na proslavi titule

(Espreso.co.rs/KK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.