Zvezda krenula u petoj brzini, pa zaribala na startu juniorskog fajnal-ejta Evrolige! Mega doživela debakl! (VIDEO)
Foto: kkcrvenazvezda.rs

Evroliga za juniore

Zvezda krenula u petoj brzini, pa zaribala na startu juniorskog fajnal-ejta Evrolige! Mega doživela debakl! (VIDEO)

Crveno-beli su poraženi u prvom kolu grupe B od Huventuda

Objavljeno:

Juniori Crvene zvezde su porazom počeli učešće na finalnom turniru juniorske Evrolige u Beogradu, koji se igra u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Crveno-beli su poraženi do Huventuda 90:78 i moraće da se u preostala dva meča grupe B bore za svoje mesto u polufinalu.

Ništa na početku meča nije ukazivalo da će ovakav biti ishod, jer su igrači takoreći domaće ekipe zaigrali izuzetno dobro, imali i dvocifrenu prednost, ali onda se mic po mic ta prednost istopila već do poluvremena.

U trećoj deonici je bila velika borba, navaljivala je Zvezda svim sredstvima, ali su se igrači iz Badalone sjajno branili od svakog ataka, da bi konačno prelomili meč u poslednjoj četvrtini kada su došli do dvocifrene prednosti koja se ispostavila kao nedostižna.

Najbolji u ekipi Zvezde bili su Arijan Lakić sa 16 i Nemanja Popović sa 13 poena, dok je Huventud predvodio Arturs Zagars sa 19, a Para i Kuevas su postigli po 17 poena.

U narednom meču srpski tim igra protiv Bajerna koji je u prvom kolu poražen od Stela Azure 67:63.

U grupi A, i drugi srpski tim koji učestvuje na završnom turniru, Mega, je poražena u prvom kolu. Bolji od njih bili su vršnjaci iz Lijetuvos Ritasa 103:65.

Nisu igrači beogradskog tima mogli da se suprotstave Litvancima koje su predvodili Mokseckas sa 17 poena, Sirvidis je dao 16, a Jermolajevas 14. U Megi je samo Bogdan Nedeljković bio dvocifren sa 10 ubačenih poena.

U prvom meču grupe A Real Madrida je deklasirao aktulenog prvaka Evrope, ekipu Insepa rezultatom 82:47.

BONUS VIDEO: TREŠTE NARODNJACI: Prijović uz srpsku muziku slavi titulu sa PAOK-om

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.