Žoc i ostali fajnal-for treneri rakijali u Beogradu! Obradović: Bilo je teško jer su mlađi! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/EUROLEAGUE BASKETBALL

TO SU PRAVA GOSPODA

Žoc i ostali fajnal-for treneri rakijali u Beogradu! Obradović: Bilo je teško jer su mlađi! (FOTO)

Stara škola, iako su Šaras i Dimitris poprilično mladi za stratege

Objavljeno: 14:06h

Tako se to radi! Gospodski. Nema košarke bez da se prethodno sedne za sto, popije po koja, pecne rival/prijatelj, a onda na teren bez ikakvog pritiska izađe i publici priredi košarkaški spektakl.

Željko Obradović, Dimitris Itudis (kum i učenik), Šarunas Jasikevičijus (učenik) i Pablo Laso (večiti rival), ako se malo protumače reči legendarnog Žoca, sedeli su u sredu uveče u nekoj beogradskoj kafani/kafiću/restoranu/hotelu i družili se uz pokoju čašicu.

Željko Obradović
Željko Obradović foto: Beta/Branislav Božić

Najveća zvezda F4 u Beogradu je bez konkurencije trener turskog tima Željko Obradović, koji će u gradu u kojem je počeo svoj trofejni pohod na "Stari kontinent" pokušati da osvoji jubilarnu desetu krunu.

- Veoma je posebno što igramo u Beogradu, šteta je što ću biti samo pet dana ovde. Nemam pravo da razmišljam o tituli, jedino razmisljam o Žalgirisu. Sigurno će biti dobra atmosfera i neka pobedi najbolji - rekao je Obradović na obraćanju medijima u Beogradu na Kalemegdanu.

Onda je u svom stilu nastavio. Šmekerski. Gospodski. Šampionski.

- Veoma sam srećan što pre svega mogu da provedem vreme sa Dimitrisom, Pablom i Šarunasom, velikim prijateljima, kao i što sam radio sa njima. Sve je krenulo sinoć, ali je teško jer su mlađi, videćemo kako će večeras biti. Znam da je Šaras poseban i koliko radi naporno, kao i Real, CSKA. Srećan sam što ih vidim ovde u Beogradu - našalio se Obradović.

- Priča oko pritiska počela je posle osvajanja F4. Što se tiče dodatnog pritiska, najveći pritisak mi je gde ću Šarasa da odvedem večeras. Stalno traži nova mesta za izlazak. Kasnije ću ti prevesti, Šarase - rekao je vidno dobro raspoloženi Žoc.Što se samog turnira tiče, Žalgiris je potpuni autsajder.

Šarunas Jasikevičijus
Šarunas Jasikevičijus foto: Filip Plavčić

- Shvatamo šta znači igrati protiv šampiona. Nadam se da ćemo odigrati dobro i da će biti dobar meč. Znamo koliko će biti teško. Siguran sam da će biti dobro spremni i da će igrati pošteno, kao što su igrali i do sada. Nadam se da ćemo i mi biti spremni - rekao je Jasikevičijus.

Dimitris Itudis
Dimitris Itudis foto: Fonet

Itudis već zna kako je osvojiti titulu.

- Povrede su nas zbližile, takođe, drugi su iskoristili priliku. Srećni smo što smo ovde. Pričam stalno sa Ćaćom (Rodrigezom), uvek ostaje poslednji u hali... Znamo da će uraditi svoj posao i svi mu verujemo. Pritisak ide sa poslom, ne razmišljam o njemu kao trener velikog kluba. Drago mi je možda što nismo glavni favoriti, ali bih šanse svih dao po 25 odsto. Želeo bih da uđemo kao tim iz senke - rekao je srpski kum iz Grčke, koji sa klupe predvodi moskovsku Armiju.

Pablo Laso
Pablo Laso foto: Beta

Naravno, celu svečanost upriličio je i Laso, Realov strateg.

- Bila je ovo teška sezona za nas, bilo je dosta kadrovskih problema, ali sada idemo da odigramo dobar F4. Znamo koliko će teško biti - dodao je on.

BONUS VIDEO: Razmena sličica za Svetsko prvenstvo u Rusiji na Terazijskoj česmi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.