PARTIZAN PREŽIVEO DINAMIK: Crno-beli slomili Dorćolce tek u poslednjoj četvrtini! (VIDEO)
Foto: Beta/Branislav Božić

KLS, 8. kolo

PARTIZAN PREŽIVEO DINAMIK: Crno-beli slomili Dorćolce tek u poslednjoj četvrtini! (VIDEO)

Najdžel Vilijams-Gos je ponovo bio najefikasniji sa 19 poena

Objavljeno: 20:01h

Košarkaši Partizana uspeli su da ostvare sedmi trijumf u grupi B KLS, pobedom protiv Dinamika 87:71.

Iako kranji rezultat deluje ubedljivo, uopšte nije bilo tako, jer su se gosti držali maltene do pet minuta pred kraj utakmice i tek onda su crno-beli pojačali, pa se raspala igra Dorćolaca najviše u napadu.

Opet će imati štošta da kaže Nenad Čanak svojim igračima i posle ove utakmice, a jedino verovatno čime će biti zadovoljan jeste krajnji rezultat, odnosno, važna pobeda.

Jesu od početka meča crno-beli imali prednost, a u nekoliko navrata i dvocifrenu, međutim, nijednom u tim situacijama nisu uspevali da prelome utakmicu i steklu nedostižno vođstvo.

Štaviše, pre bi se reklo da su dozvoljavali protivniku da se sam vrati u meč, a tako je bilo i u finišu prvog poluvremena kada su dozvolili tri uzastopne trojke gostima.

Ništa drugačije nije bilo ni u trećoj deonici, crno-beli su se čak našli i u zaostatku u jednom momentu i to dovoljno govori koliko su slabo igrali u tom delu meča, dok su uporni puleni Mute Nikolića se držali svog plana i igre, iako ni oni nisu nešto posebno blistali, ali su držali priključak.

Odluka o pobedniku je pala tek u poslednjih deset, tačnije 7-8 minuta kada su u ekipi Partizana konce igre preuzeli Van, Gagić i Gos, a na to su se nadovezale i serijske greške igrača sa Dorćola, koje nisu uspeli da zaustave ni tajm-auti Nikolića, pa Partizan opet stiže do dvocifrene prednosti tri minuta pre kraja, koju ovog puta nije ispustio već je uvećao.

Nejefikasniji pojedinici na meču bili su Gos sa 19 poena, Von sa 15, Andrić je dao 11, a Marinković i Bandža po 10. Prvo ime kod Dinamika bio je Todorović sa 18, a još je samo Nemanja Krstić bio dvocifren sa 11 poena.

KK Partizan
KK Partizanfoto: Printscreen/fibalivestats.com
KK Dinamik
KK Dinamikfoto: Printscreen/fibalivestats.com

BONUS VIDEO: Danilo Pantić posle plasmana u finale Kupa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.