KAKAV BRE ISTANBUL, BEOGRAD JE MAMA: Nikita Kurbanov oduševljen dolaskom u glavni grad Srbije! (FOTO)
Foto: Profimedia

Bratska ljubav

KAKAV BRE ISTANBUL, BEOGRAD JE MAMA: Nikita Kurbanov oduševljen dolaskom u glavni grad Srbije! (FOTO)

Krilni igrač CSKA nije krio oduševljenje prestonicom Srbije

Objavljeno:

Jedan od najboljih igrača CSKA i nosioca reprezentacije Rusije, Nikita Kurbanov ne može da dočeka početak Fajnal fora Evrolige u Beogradu.

Osim takmičarskog, tu kod njaga "radi" i emotivni faktor, jer veruje da će Beograd biti na strani njegovog tima.

- Za mene je bolji Beograd od Istanbula! Prošle gosine je bila sasvim druga priča, svi su navijali za lokalni tim Fenerbahče. Ovaj put smo, može se reći na neutralnom terenu. Zato će nam i biti lakše, jer nema jakog faktora sa tribina. Ja se pak nadam da će uz nas biti dosta lokalaca, jer u Beogradu žive naša braća i nadam se da će navijati za CSKA -, tvrdi ruski reprezentativac.

Na prošlogodišnjem završnom turniru u Istambulu CSKA je u polufinalu izgubio od ekipe Olimpijakosa, a u meču za utešno treće mesto savladao Real madrid.

- Nadam se da će atmosfera biti kao kod kuće, da će navijati za nas -, veruje iskusni krilni igrač Armejaca, - Baš bi bilo dobro! Setite se samo kada je pao avion sa horom "Aleksandrov", nas su tada na beogradskom aerodromu dočekali ljudi sa natpisima podrške i pevajući nam "Kaćušu" Ako to nije dokaz našeg bratstva, ne znam šta je - rekao je Kurbanov

Fajnal for u Beogradu se igra u Štark areni od 18. do 20. maja, a CSKA će se u polufinalu sastati sa Realom iz Madrida, dok drugi par čine Fenerbahče i Žalgiris.

BONUS VIDEO: Novak Đoković na druženju sa novinarima - 2

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.