Čanak: Možemo i moramo puno bolje nego protiv Dinamika!
Nenad Čanak, Foto: Beta

TRENER CRNO-belih zna recept

Čanak: Možemo i moramo puno bolje nego protiv Dinamika!

Nakon tri startne pobede u Super ligi Srbije, košarkaši Partizana u subotu dočekuju ekipu Vršca koja je do sada zabeležila dve pobede i jedan poraz

Objavljeno:

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak rekao je da su crno-beli svesni uloge favorita u predstojećoj utakmici protiv Vršca, ali je istakao da njegova ekipa mora da ostane fokusirana tokom celog meča ako želi pozitivan rezultat.

- Želimo da protiv Vršca zabeležimo novu pobedu i svesni smo uloge favorita u sutrašnjoj utakmici. Da bismo tu ulogu pretočili u pozitivan rezultat, moramo ostati fokusirani tokom čitavog toka meča - rekao je Čanak za klupski sajt.

Nakon tri startne pobede u Super ligi Srbije, košarkaši Partizana u subotu dočekuju ekipu Vršca koja je do sada zabeležila dve pobede i jedan poraz. - Vršac je u poslednja dva kola zabeležio dve ubedljive pobede, a i Beograd dolaze rasterećeni i spremni da kazne svaku našu grešku. Protiv Dinamika jesmo prikazali određeni napredak u igri, ali smatram da možemo i moramo puno bolje - zaključio je Čanak.

Centar Partizana Đorđe Gagić rekao je da je samo maksimalno ozbiljan pristup utakmici način na koji crno-beli mogu do pobede. - Ne smemo da dozvolimo sebi prazne minute, već moramo da radimo i da podižemo svoju formu da bi u plej-ofu bili na svom maksimumu. Vršac je ekipa koja će sigurno iskoristiti svaku priliku da nas kazni ukoliko im za to damo šansu. Zato moramo biti oprezni i maksimalno angažovani od početka do kraja - rekao je Gagić. Utakmica se igra sutra od 19.00.

BONUS VIDEO: Milan Borjan odgovara na uvrede Grobara

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.