GUDURIĆ DOVEO FENER U BEOGRAD: Momci Željka Obradovića preboleli poraz i pokazali pravo lice u Španiji! Pokidao i Kalina! (FOTO)
Marko Gudurić je odigrao sjajan meč za Fenerbahče, Foto: Dado Đilas

EVROLIGA, TOP 8

GUDURIĆ DOVEO FENER U BEOGRAD: Momci Željka Obradovića preboleli poraz i pokazali pravo lice u Španiji! Pokidao i Kalina! (FOTO)

Podsetimo, i Žalgiris se pobedom nad Olimpijakosom plasirao na završni turnir Evrolige

Objavljeno:

Košarkaši Fenerbahčea plasirali su se na fajnal-for u Beogradu pošto su u Španiji u četvrtom meču serije bili bolji od ekipe Baskonije rezultatom 92:77.

Tim Željka Obradovića će tako imati priliku da odbrani titulu osvojenu prošle godine, dok će Baskonija morati da se zadovolji učinjenim u ovoj sezoni.

Fener je tokom celog meča bio u prednosti, a pobednik je praktično bio poznat već u drugoj četvrtini kada su Turci otišli + 15.

foto: Profimedia

Međutim, Baskonija se probudila u trećoj četvrtini koju je odigrala dobro, i na pauzu pred poslednji period otišla sa -10.

I onda u poslednjem periodu, Fener je pokazao zbog čega je najbolji tim na Starom kontinentu i rutinski priveo meč kraju.

Fantastičan meč je odigrao i bio najbolji pojedinac meča - Marko Gudurić koji je postigao čak 22 poena, dok je Nikola Meli odigrao takođe sjajan meč i postigao 21 poena, a Nikola Kalinić je zabeležio 13 poena u velikoj pobedi Fenera.

U poraženom sastavu najviše se istakao Porjier koji je ubacio 14, a pratili su ga Biboa 13 sa i Uertas sa 11 poena.

Podsetimo, i Žalgiris se pobedom nad Olimpijakosom plasirao na završni turnir Evrolige.

BONUS VIDEO:

Milan Borjan odgovara na uvrede Grobara

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.