Čudno opravdanje za igrača koji je 10 godina igrao Evroligu: Bjelica je bio najplaćeniji u Zvezdi, a evo šta je rekao Čoviću!
Milko Bjelica je bio najplaćeniji igrač Crvene zvezde, Foto: EPA/Sergei Ilnitsky

Ko koliko dobija?

Čudno opravdanje za igrača koji je 10 godina igrao Evroligu: Bjelica je bio najplaćeniji u Zvezdi, a evo šta je rekao Čoviću!

Crveno-beli su se rastali sa iskusnim košarkašem, a predsednik kluba je govorio o njegovoj i ostalim platama igrača

Objavljeno: 09:31h

Predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović je napravio neku vrstu rezimea, za sada neuspešne sezone crveno-belih, koji su ostali bez Kupa, ali i bez trofeja u ABA ligi, te samim tim i bez učešća u Evroligi.

Zbog toga je na Malom Kalemegdanu napravljen rez u igračkom kadru, ekipu su napustili Dilan Enis i Milko Bjelica, a pojačali su je Filip Čović i Aleksa Radanov.

Nebojša Čović je otkrio plate pojedinih igrača Crvene zvezde
Nebojša Čović je otkrio plate pojedinih igrača Crvene zvezdefoto: Kurir.rs

Posebno je interesantan slučaj Milka Bjelice koji je kao najiskusniji, uz Peru Antića trebalo da bude vođa ove ekipe, ali je poslednjih meseci bio u strašnom padu forme što se posebno videlo u finalnoj seriji protiv Budućnosti, gde je skroz zakazao.

A to nije ono što su očekivali u crveno-belom taboru od svog najplaćenijeg igrača, što je obelodanio Čović govoreći o platama igrača.

Milko Bjelica 'nije mogao da se izbori sa pritiskom
Milko Bjelica "nije mogao da se izbori sa pritiskom"foto: Beta

- Bio je jedan od najboljih igrača do januara, a onda je pao. Kaže mi "ne zna da se nosi s pritiskom", a ja ga pitam gde je bio 34 godine. Bjelica je bio naš najplaćeniji igrač sa godišnjom platom 400.000 evra bez premija. A igrač za koga misle da smo dali avione i kamione (Pero Antić) nas košta 150.000. Ročesti i Lesor imaju plate na nivou od 250.000 dolara - otkrio je Čović.

Dakle, zaista je neobično opravdanje za tako iskusnog evroligaškog igrača poput Bjelice, da ima problema sa pritiskom u važnim utakmicama.

BONUS VIDEO: Atmosfera u svlačionici Crvene Zvezde nakon pobede u 157. Večitom derbiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.