ČOVIĆ PRELOMIO: Povlačim se! (VIDEO)
Nebojša Čović je najavio da Crvena zvezda neće izaći na teren, Foto: Dado Đilas

Neće da trpi

ČOVIĆ PRELOMIO: Povlačim se! (VIDEO)

Prvi čovek crveno-belih je jednu definitivnu odluku već doneo

Objavljeno: 16:39h

Mnogo je vatre i neizvesnosti oko odigravanja 4. meča između Budućnosti i Crvene zvezde u Podgorici, kao uostalom i tokom čitave finalne serije ABA lige.

Crveno-beli smatraju da su žestoko oštećeni i pokradeni od strane sudijske trojke, pogotovo u trećem susretu koji se igrao u "Morači", kako je naveo predsednik kluba Nebojša Čović.

Zbog toga su gotovo odlučili i da se na pojave na terenu u susretu koji je zakazan za subotu uveče od 21 sat, bez obzira na to što su imali sastanak sa komesarom za suđenje Iztokom Remsom, direktorom lige Krešimirom Novoselom, kao i sportskim direktorom Žarkom Čabarkapom. ali koji nije dao rezultate.

Nebojša Čović je imao sastanak sa Iztokom Remsom, Krešimirom Novoselom i Žarkom Čabarkapom
Nebojša Čović je imao sastanak sa Iztokom Remsom, Krešimirom Novoselom i Žarkom Čabarkapomfoto: Dado Đilas

U izjavi posle tog sastanka, prvi čovek crveno-belih je osim potvrđenog stava da neće igrati utakmicu, istakao da usled svih dešavanja planira da se povuče sa mesta predsedavajućeg ABA lige.

- Rešio sam da napustim mesto predsednika ABA lige. Ukoliko čelnici lige ne urade ekspertizu suđenja treće utakmice, večeras nećemo izaći na teren. Pravdu ćemo potražiti pred međunarodnim sudovima - rekao je Čović i potom dodao da ne može da učestvuje u farsi i lopovluku.

- Nemam šta da kontaktiram s njima, jedino što razmišljam da se povučem sa mesta predsedavajućeg ABA lige i to ću verovatno i uraditi. Neću da učestvujem u lopovskim stvarima. Ja sport doživljavam na drugi način, u sportu sam skoro 50 godina, nisam priučeni sportista, prošao sam sve faze, sve ovo mi je ružno - naveo je Čović.

Kompletne njegove izjave koje je dao ove subote pročitajte OVDE i OVDE.

BONUS VIDEO: MEĐUSOBNA TUČA VARVARA

(Espreso.co.rs / Izvor: Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.