NEMA MEČA U PODGORICI VEČERAS! Zvezda ne odustaje od svog stava!
Zvezda neće igrati četvrti meč finala u Podgorici, Foto: Fonet/Aleksandar Barda

odlučeno

NEMA MEČA U PODGORICI VEČERAS! Zvezda ne odustaje od svog stava!

Da li će ovo biti i konačna odluka?

Objavljeno: 15:52h

Reči Nebojše Čovića da Crvena zvezda neće odigrati četvrti meč ABA lige u subotu protiv Budućnosti su se obistinile.

Nebojša Čović je doneo odluku
Nebojša Čović je doneo odluku foto: Beta/Branislav Božić

Posle razgovora u Podgorici prvi čovek Crvene zvezde objavio je da njegov tim neće nastupiti na večerašnjem meču, a da li će doći do promene odluke ostaje da se vidi u narednim satima.

- Rešio sam da napustim mesto predsednika ABA lige. Ukoliko čelnici lige ne urade ekspertizu suđenja treće utakmice, večeras nećemo izaći na teren. Pravdu ćemo potražiti pred međunarodnim sudovima - rekao je Čović za Kurir.

Navodi da je odluka da ekipa ne izađe na teren gotovo pa konačna.

- Mi smo blizu toga da donesemo tu odluku, jer nema svrhe da im kvarimo slavlje. A i ne bih da ponovo dolazim u halu, pa da nas gađaju šunkom, probajući da provociraju Omića ne zaboravljajući da oni imaju Šehoviće. Dan je dugačak, ima vremena za odluku, prvo da pogledamo kako je prošao meč Budućnost - Zeta, a onda i da ispratimo derbi - rekao je Čović, a prenosi "Blic".

Nebojša Čović čeka ekspertizu suđenja u trećoj utakmici finala
Nebojša Čović čeka ekspertizu suđenja u trećoj utakmici finalafoto: Dado Đilas

Prvi čovek crveno-belih kaže da više neće kontaktirati rukovodstvo ABA lige.

- Nemam šta da kontaktiram s njima, jedino što razmišljam da se povučem sa mesta predsedavajućeg ABA lige i to ću verovatno i uraditi. Neću da učestvujem u lopovskim stvarima. Ja sport doživljavam na drugi način, u sportu sam skoro 50 godina, nisam priučeni sportista, prošao sam sve faze, sve ovo mi je ružno. Čovek sam koji vodi poreklo iz Crne Gore i nisam nikad doživeo veći stepen mržnje nego u petak uveče. I to od zaposlenih Bokanovih ljudi, on je primljen sa najvećim počastima u Beogradu, sedeo je u VIP loži. Sedeo sam i ja u njoj, ali su mi psovali i oca i majku, ali sve je to slučajno što se događa u petak, subotu, a možda i u nedelju. Pa neću da kvarim izborne rezultate i Bokanovu kandidaturu za gradonačelnika Podgorice. Ne osećam se ugroženim, ali ta mržnja je neverovatna - dodao je Čović.

Meč je trebalo da počne u 21 čas u Hali Morača.

BONUS VIDEO:

Alen Omić posle sjajne partije i pobede protiv Budućnosti

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.