POSLEDICE SKANDALA U PODGORICI: Kako su u Zvezdi reagovali posle napada navijača Budućnosti na Omića i Lazića?
Incident se dogodio u hotelu u kome su smešteni košarkaši Crvene zvezde, Foto: Beta

da se ne ponovi

POSLEDICE SKANDALA U PODGORICI: Kako su u Zvezdi reagovali posle napada navijača Budućnosti na Omića i Lazića?

Crveno-beli su uznemireni posle incidenta

Objavljeno:

Veliki skandal se dogodio u Podgorici, u hotelu u kome su smešteni košarkaši Crvene zvezde koje u petak i subotu očekuju dueli protiv Budućnosti, u nastavku finalne serije ABA lige.

U četvrtak uveče, posle predizborne konvencije DPS-a u hali "Morača", grupa huligana, navijača Budućnosti je upala u hotel "Podgorica" i verbalno napala Alena Omića i Branka Lazića, preteći im da će ih "zaklati".

Branko Lazić i Alen Omić su bili na meti navijača Budućnosti
Branko Lazić i Alen Omić su bili na meti navijača Budućnostifoto: Fonet/Aleksandar Barda

Uz to došlo je i do fizičkog kontakta sa šefom obezbeđenja crveno-belih, a incident nije eskalirao zahvaljujući staloženoj reakciji uprave beogradskog kluba i policije koja je bila prisutna.

Čitav incident je uznemirio sve u taboru i dalje aktuelnog šampiona regionalnog takmičenja i dodatno podigao tenzije pred nove duele.

Crvena zvezda i Budućnost u petak igraju 3. meč u finalnoj seriji
Crvena zvezda i Budućnost u petak igraju 3. meč u finalnoj serijifoto: Fonet/Aleksandar Barda

- Zatečeni smo i šokirani napadom na naše igrače, pre svega jer su se Podgoričani u Beogradu osećali kao kod kuće. Ekspedicija Budućnosti je kod nas bila dobrodošla, došli su sa prijateljima i porodicama u hotel, šetali su i kupovali po gradu. Nama je to uskraćeno, pod jakim smo bezbednosnim merama i u hotelu nam je kao u karantinu. Nadamo se da se ovakvi incidenti, kao što je napad na naše igrače, neće ponoviti - rečeno je iz ekspedicije Zvezde za "Blic".

Čitavu seriju do sada je obeležio pojačani naboj, i manji incidenti, a atmosfera će sigurno usled svega u dvorani "Morača" biti još uzavrelija.

Posle dva meča u Beogradu je rezultat 1:1 u pobedama, a naredne dve utakmice se igraju u Podgorici, u petak od 20h i u subotu od 21h.

BONUS VIDEO: Danilo Pantić pred 157. Večiti derbi

(Espreso.co.rs / Izvor: Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.