POKLAĆEMO VAS! Napad na košarkaše Zvezde u Podgorici!
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

Uz jezive pretnje

POKLAĆEMO VAS! Napad na košarkaše Zvezde u Podgorici!

Nepoznati ljudi su upali u hotel u kome je smeštena ekspedicija beogradskog kluba

Objavljeno: 19:38h

Košarkaši Crvene zvezde napadnuti su u hotelu "Podgorica" u prestonici Crne Gore gde su smešteni tokom finalne serija ABA lige.

Uzavrela atmosfera i tenzije koje su dignute još i pre početka serije, rekli bismo, sada su dostigle vrhunac, pošto su se na meti navijača Budućnosti našli igrači beogradskog kluba.

Kako prenosi "Blic", grupa navijača i meštana je posle konvencije stranke DPS-a u hali "Morača" zbog koje su u promenjeni termini odigravanja finala, upalo u hotel, u kome se crveno-beli košarkaši nalaze u nekoj vrsti karantina.

Oni su tamo verbalno napali Branka Lazića i Alena Omića uz surove pretnje "Prebićemo vas" i "Zaklaćemo vas", a došlo je i do fizičkog obračuna sa šefom obezbeđenja Crvene zvezde.

Ipak, zahvaljujući brzoj akciji policije koja čuva košarkaše crveno-belih danonoćno, ali i članovima uprave kluba eskalacija sukoba je izbegnuta.

Velika nervoza i tenzije prate seriju od početka, a i na drugom meču je bila uzavrela atmosfera u Beogradu, najpre je došlo do nekoliko čarki među igračima tokom utakmice da bi po njenom završetku izbio i sukob između igrača i prijatelja podgoričkog kluba sa navijačima.

U seriji je trenutno 1:1 u pobedama, a naredne dve utakmice se igraju u podgorici u petak od 20h i u subotu od 21h.

BONUS VIDEO: Feldin posle pobede nad Budućnosti

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.