NIJE MORAO NIMALO DA ČEKA! Sale Đorđević već ima ponudu za novi posao! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

NE ČUDI NAS

NIJE MORAO NIMALO DA ČEKA! Sale Đorđević već ima ponudu za novi posao! (FOTO)

Za gospodina Nacionalea mnoga vrata su već širom otvorena

Objavljeno:

Posle neočekivanog otkaza na klupi minhenskog Bajerna, Aleksandar Saša Đorđević mogao bi naredne sezone da radi u italijanskoj Seriji A.

Brojni evropski klubovi već su uzeli u obzir Đorđevića, a mada se spekulisalo da bi mogao da nastavi trenersku karijeru u Španiji, čini se da bi naredna Đorđevićeva destinacija biti njemu dobro poznata.

Čuveni ''Gazeta delo Sport'' piše da Virtus iz Bolonje najozbiljnije razmišlja o Đorđeviću kao narednom treneru.

Nekadašnji prvak Evrope vratio se pre dve godine u društvo najboljih predvođen trenerom Alesandrom Ramaljijem, ali uprava kluba, kako se spekuliše, i dalje razmatra da li će mu na kraju takmičarske godine ponuditi novi ugovor.

Virtus je trenutno peti na tabeli sa učinkom od 13 pobeda i 11 poraza, prva zvezda ekipe je Alesandro Đentile, a tu su još i hrvatski reprezentativac i nekadašnji igrač Partizana Oliver Lafajet, ali i srpska "četvorka" Danilo Petrović. Tim iz Bolonje je početkom milenijuma zbog velikih dugovanja izbačen iz prve lige, ali se, posle fuzije sa Futurvirtusom, brzo vratio u elitu. Plan za narednu sezonu jeste uključivanje u trku za titulu, a upravo tu u priču ulazi Sale Nacionale, pošto je poznat kao magnet za medalje i trofeje.

BONUS VIDEO: Evo šta je Ronaldo poručio sinu Nemanje Matića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.