BOGDAN GA DAO U POSLEDNJOJ SEKUNDI! Sakramento slavi Srbina, Grizliji ostali u šoku! (VIDEO)
Bogi je postao prva opcija u napadu Kingsa, Foto: AP/Rich Pedroncelli

nba liga

BOGDAN GA DAO U POSLEDNJOJ SEKUNDI! Sakramento slavi Srbina, Grizliji ostali u šoku! (VIDEO)

Igrač Memfisa napravio je veliku grešku čuvajući Bogija

Objavljeno: 07:56h

Bogdanu Bogdanoviću na sinoćnjoj utakmici Sakramenta protiv Memfisa skoro ništa nije polazilo za rukom (imao je šut 3-10, a trojke je gađao 0-5), ali ipak je odlučujući napad, pri vođstvu Grizlija od 93:92 išao preko njega.

Bogdan je na 5 sekundi do kraja rešio da odigra 1:1 protiv Maršona Bruksa, a Maršon je odlučio da ne faulira Srbina, nego da mu odbrani napad.

Mogao je da pita bilo koga ko je igrao Evroligu - velika greška.

Bogi je izveo karakterističan dribling, digao se na oko 5 metara od koša i rutinski ubacio, 1 sekundu pre kraja utakmice.

Memfis je na drugoj strani pokušao da organizuje napad za pobedu, ali Bogdan je dovršio svoj herojski čin tako što je ukrao loptu koju je Memfis izveo iz auta. Loptu je iz auta izbacio ponovo nesrećni MarŠon Bruks, koji, dok vi ovo čitate, sanja Bogdana.

Na kraju, na semaforu je stajalo 94:93 za Sakramento, a pored Bogdanovog imena 8 poena i 4 asistencije.

Najefikasniji u timu Sakramenta bio je Vili Koli-Stajn sa 18 poena, a u Memfisu je to bio tragičar Maršon Bruks sa 23 poena.

Evo i Bogijeve partije:

Minesota Nemanje Bjelica razbila je Lejkerse sa 113:96, i sve se namešta za veliki srpski derbi 11. aprila, u kojem će Bjeli i Nikola Jokić u direktnom duelu da odluče ko će u plej-of.

Bjeli bi, doduše, mogao dobar deo tog meča da gleda sa klupe, pošto se u tim vratio Džimi Batler, a to znači da će Nemanja umesto 35-6 minuta, koliko je igrao kao starter, beležiti po 10-15 minuta na terenu.

Nemanja je sinoć za 19 minuta dao 3 poena, uz 3 skoka, a šutirao je 1-6 (1-5 za tri poena).

Najbolji u Minesoti bili su Tig sa 25 poena, te Batler i Gibson sa po 18, a kod Lejkersa Džulijus Rendl i Džoš Hart sa po 20.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.