SAOPŠTENJE IZ PODGORICE: Budućnost se oglasila posle pomeranja finala sa Zvezdom! (VIDEO)
Navijači Budućnosti, Foto: Fonet

stigao odgovor iz crne gore

SAOPŠTENJE IZ PODGORICE: Budućnost se oglasila posle pomeranja finala sa Zvezdom! (VIDEO)

Finale počinje u ponedeljak, a prva i druga utakmica će biti odigrane u "Pioniru"

Objavljeno:

Posle zahteva koji je poslala Budućnost da se pomere mečevi kada je ona domaćin, jer se preklapaju sa drugim zakazanim i rezervisanim događajima u dvorani "Morača", Crvena zvezda je na molbu menadžmenta lige, Krešimira Novosela i Žarka Čabarkape, pristala da se termini igranja treće i eventualne četvrte utakmice pomere za dan kasnije.

Iz Podgorice su se posle svega oglasili saopštenjem.

- Na taj način pokazana je volja da se predstojeće utakmice igraju u duhu dobre i sportske atmosfere za šta se naš klub zalaže i zalagaće se u narednom periodu - ističe se u saopštenju Budućnosti.

Iz Podgorice najavljuju da će se evidentni problemi u rukovođenju ABA ligom rešavati na prvoj Skupštini lige, kada se budu sastali svi klubovi učesnici.

- Očuvanje integriteta ABA lige i promocija regionalne košarke je ono čemu svi treba da težimo i u tom cilju je i obaveza oba kluba, učesnika finalnih utakmica da daju svoj doprinos kako bi utakmice koje se igraju u Beogradu i Podgorici, bile odigrane u atmosferi sportske i fer-plej igre. Uz želje da predstojeće finalne utakmice budu pravi sportski spektakl, za šta ćemo se sigurno zalagati, neka ovo bude fer i korektno takmičenje u kome će bolji pobediti, stoji u saopštenju Budućnosti.

BONUS VIDEO: KRISTIJANO SE OBRATIO FILIPU: Evo šta je Ronaldo poručio sinu Nemanje Matića

(Espreso.co.rs / KK Budućnost)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.