ZVANIČNO! POMERENI TERMINI FINALA ABA LIGE! Iz Zvezde poručuju: Mi ne pravimo, već rešavamo probleme, čak i one koje nismo stvorili!
Branko Lazić i Nemanja Gordić u duelu na meču Crvena zvezda - Budućnost, Foto: Fonet/Aleksandar Barda

Potvrda sa Malog Kalemegdana

ZVANIČNO! POMERENI TERMINI FINALA ABA LIGE! Iz Zvezde poručuju: Mi ne pravimo, već rešavamo probleme, čak i one koje nismo stvorili!

Dakle, treći i četvrti meč koji bi trebalo da se igraju u Podgorici biće odigrani dan kasnije nego što je planirano

Objavljeno:

Termini igranja utakmica u finalnoj seriji ABA lige su i zvanično pomereni.

Posle zahteva koji je poslala Budućnost da se pomere mečevi kada je ona domaćin, jer se preklapaju sa drugim zakazanim i rezervisanim događajima u dvorani "Morača", Crvena zvezda je na molbu menadžmenta lige, Krešimira Novosela i Žarka Čabarkape, pristala da se termini igranja treće i eventualne četvrte utakmice pomere za dan kasnije.

Dakle, sada je i zvanično da će se prva dva meča u Beogradu igrati u ponedeljak (19h) i utorak (18.30h), dok će se prva utakmica u Podgorici igrati u petak, a eventualna četvrta u subotu.

Milko Bjelica na utakmici protiv Budućnosti
Milko Bjelica na utakmici protiv Budućnostifoto: Fonet/Aleksandar Barda

U slučaju da bude potrebno peti, odlučujući meč, će se igrati u ponedeljak 16. aprila u Beogradu.

- KK Crvena zvezda mts kao klub koji se vodi principom da rešava probleme, a ne da ih pravi, čak i one koje nije stvorila, želi i ovim gestom da smanji nepotrebno podignutu, i ničim izazvanu tenziju pred početak finala, koje treba da bude praznik košarke, a ne poligon za razvijanje teorija zavera, svojstvenim nekim prošlim vremenima. Predstojeće utakmice treba da posluže u svrhu još bolje promocije lige, za koju se bore svi klubovi u regionu koji u njoj učestvuju - navodi se na sajtu Crvene zvezde.

BONUS VIDEO: Frka u Pioniru na poluvremenu meča Crvena zvezda - Mornar

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.