BOGDAN I CELA NBA LIGA U ŠOKU: Na utakmici Sakramento-Golden Stejt desilo se nešto STRAVIČNO! (VIDEO)
Sve u ovoj utakmici ostalo je u senci stravične povrede, Foto: Profimedia

nba liga

BOGDAN I CELA NBA LIGA U ŠOKU: Na utakmici Sakramento-Golden Stejt desilo se nešto STRAVIČNO! (VIDEO)

Igrači oba tima su se zagrlili i molili za svog kolegu

Objavljeno: 07:54h

Bogdan Bogdanović je sinoć protiv Golden Stejta postigao 12 poena, Voriorsi su očekivano lako pobedili Kingse sa 112:96, ali sve je to nebitno: na ovoj utakmici se desila jedna od najstravičnijih povreda u istoriji NBA lige.

Što je najgore, ova i za jedne i za druge potpuno nebitna utakmica je već bila rešena (20 razlike za Golden Stejt), situacija je bila potpuno čista (mladi bek Voriorsa Patrik MekKau je krenuo da lagano ubaci loptu u koš pored veterana Vinsa Kartera), a onda se desilo nešto neobjašnjivo.

Naime, Vins se "podmetnuo" ispod Patrika, koji je bio u vazduhu, toliko da mu poremeti ravnotežu, i 22-godišnjak je sa visine od 2 metra pao direktno na kičmu.

Strava i užas su nastali kad su svi shvatili da MekKau ne može da pokrene donji deo tela: lekari su odmah utrčali na parket i pokušali da mu pomognu, ali mladi čovek ne samo da nije mogao da ustane, nego nije mogao da pomeri nogu.

Lekari su, kao što se vidi na snimku, pokušavali da ustanove ima li MekKau osećaj u levoj nozi i ono što vidimo uopšte nije dobro.

Trener Voriorsa Stiv Ker bio je besan i preplašen posle onog što je video, i jasno i glasno je rekao "Vinse, ti si kriv! Znaš ti bolje od ovoga!"

Vins Karter, koji je na kraju karijere dočekao verovatno najgori trenutak u njoj, samo je stajao pored Patrika i, sa suzama i nevericom u očima, gledao šta se dešava.

Vins je posle kraja utakmice prišao svim igračima Voriorsa i pokušao da objasni kako se oseća posle onog što se desilo:

Vins je i u izjavi ispred svlačionice rekao koliko mu je teško bilo da gleda kako Patrik ne oseća donji deo tela, da on nikad nije igrao prljavu košarku, i da je sve bila samo ogromna nesreća:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.