DECA ĆE BITI NAJVEĆE ZVEZDE “ULICE SUSRETA”
Jevremova – ulica susreta, Foto: Promo

PRAZNIK CVETI

DECA ĆE BITI NAJVEĆE ZVEZDE “ULICE SUSRETA”

Najveću radost za najmlađe stanovnike ove beogradske opštine pričinjava defile pod maskama, koji zajednički organizuje Predškolska ustanova “Dečiji dani” sa opštinom Stari grad

Objavljeno:

U nedelju, 1. aprila jubilarnom, desetom manifestacijom “Jevremova – ulica susreta”, opština Stari grad obeležava praznik Cveti i proslavlja svoj dan. Program počinje tačno u podne, na “Parobrod” bini svirkom Novosadskog big benda, koji će na kratko prekinuti najveseliji defile pod maskama u kome će 600 dece iz starogradskih vrtića prošetati Jevremovom ulicom. U 14h časova na glavnoj bini nastupa “Intermeco kvartet”, a u isto vreme na školskoj bini, na uglu Jevremove i Dositejeve ulice, počinju nastupi bendovi osnovnih i srednjih škola sa Starog grada. Dečija bina smeštena je ispred vrtića “Leptirić” i tu od 14h će najmlađe posetioce zabavljati horovi “Kolibri” i “Nebograd”, kao i glumačka trupa sa predstavom “Škola za male detektive”.

Jubilarnu “Jevremovu” obeležiće i rekordni broj izlagača, preko 200 njih, kao i nagrade koje su organizatori spremili za najistaknutije učenike i građane Starog grada.

Jevremova – ulica susreta
Jevremova – ulica susreta foto: Promo

Od 17 časova na programu je starogradska igranka, uz hitove 60-ih i 70-ih godina koje će izvoditi Vokalno instrumentalni satav “Limunada”, a čitav program začiniće perkusionista Dragoljub Đuričić, koji od 18 časova nastupa sa svojim bubnjarima.

Najveću radost za najmlađe stanovnike ove beogradske opštine pričinjava defile pod maskama, koji zajednički organizuje Predškolska ustanova “Dečiji dani” sa opštinom Stari grad.

"Veliko mi je zadovoljstvo što od samog početka naša ustanova, koja se nalazi ovde u komšiluku u Jevremovoj, aktivno učestvuje u ovoj opštinskoj manifestaciji. Gledamo kako iz godine u godinu ovaj događaj raste zajedno sa brojnim generacijama dece koja u njemu učestvuju. Ove godine na dečijem karnevalu očekujemo oko 600 najmlađih učesnika, i sigurna sam da će i ove godine uživati u toj čaroliji", kaže Sanja Lazović, zamenica direktorke Predškolske ustanove "Dečiji dani".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.