UPAO JE U TRANS, PA SOČNO OPSOVAO! Vlasnik Klipersa gleda i ne veruje šta radi Teo! Miloš ne mora da brine za budućnost u Klipersima! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/The NBeye Official

Bez obzira na probleme s povredama

UPAO JE U TRANS, PA SOČNO OPSOVAO! Vlasnik Klipersa gleda i ne veruje šta radi Teo! Miloš ne mora da brine za budućnost u Klipersima! (VIDEO)

Srpski reprezentativac verovatno neće imati problema oko nastavka saradnje sa klubom iz Los Anđelesa

Objavljeno: 09:28h

Miloš Teodosić je opet doživeo povredu stopala i opet će verovatno neko vreme odsustvovati sa terena, možda čak i prerano završiti sezonu ukoliko Klipersi ne budu ušli u plej-of.

Ipak, srpski reprezentativac ne bi trebalo da brine oko svoje dalje karijere u timu iz Los Anđelesa, bez obzira pošto je prošlog leta potpisao ugovor na 1+1 ugodinu.

Ne sumnjamo da će sa kapitenom Srbije biti produžena saradnja, jer je vlasnik kluba Stiv Bolmer očigledno oduševljen njime, iako Teo nije svoju ruki sezonu odradio skroz onako kako smo mi očekivali, ponajviše zbog tih problema sa povredom stopala.

O tome govori i reakcija gazde Klipersa i prilikom sada već čuvene asistencije Srbina baš u trenutku kada se povredio, zbog koje su odlepili svi ljubitelji košarke širom sveta i svi drugi u NBA.

Kada je video šta je izveo srpski reprezentativac sa asistencijom iza leđa, bez gledanja, Stiv Bolmer je u transu skočio sa svog sedišta ispod koša, a onda u čudu uzviknuo "J***te".

Jasno je da je on itekako zadovoljan sa Teodosićem i da će insistirati na tome da Miloš potpiše novi ugovor.

BONUS VIDEO: Izjava navijača Srbije koji je došao u Kovilovo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.