ODE I ON PREKO BARE! As Crvene zvezde u San Antoniju! (VIDEO)
KK Crvena zvezda, Foto: Dado Đilas

MORAO JE!

ODE I ON PREKO BARE! As Crvene zvezde u San Antoniju! (VIDEO)

Bilo je krajnje vreme da se ovo dogodi!

Objavljeno: 09:05h

Veoma teška sezona je iza beka Crvene zvezde.

Nemanja Dangubić muku muči sa povredom ligamenata kolena (slična povreda koju je imao i ranije), a kako bi se oporavio za narednu sezonu (ove više neće igrati) morao je da bude podvrgnut lekarskoj pomoći.

Doduše, ne u vidu operacije, već fizikalne terapije, ali na najvišem mogućem nivou, kakav u Srbiji i dalje ne postoji.

Nemanja Dangubić
Nemanja Dangubić foto: Filip Plavčić

Prema informacijama Sportskog žurnala, Dangubić je otputovao preko bare dan posle Zvezdine utakmice sa Fenerbahčeom u Beogradu, gde ga je sačekao niz medicinskih testova u San Antoniju, gradu u kom igra klub koji polaže prava na ovog košarkaša, još kada je 2014. godine iz Filadelfije draftovan u teksašku ekipu (nikad nije zaigrao).

Dangubić će u srcu Teksasa provesti naredne dve sedmice, gde bi trebalo da prisustvuje treninzima i utakmicama Sparsa, posle čega se vraća u Beograd.

Podsetimo, Dangubić je poslednju utakmicu u dresu Crvene zvezde odigrao još 12. februara, a ove sezone u Evroligi beleži prosečno oko sedam poena, tri skoka i po jednu asistenciju i ukradenu loptu na 18 utakmica, dok u Jadranskoj ligi ima donekle slične brojke - šest poena, tri uhvaćene lopte i asistenciju po meču.

Nadamo se da će mu oporavak u uslovima, koje je u jednom starom intervjuu Nemanja opisao kao svemirske, nezamislive za naše uslove, konačno zalečiti jednu od najgorih povreda koje profesionalni sportista može da zadobije.

BONUS VIDEO: Snouborder se spušta niz ekstremno strmu liticu!

(Espreso.co.rs/Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.